Povezane vesti
Moguć štrajk u „Krušiku”
Politika 06.04.2023
Valjevo – Prema informacijama do kojih sam došla, pregovori sa poslodavcem su praktično prekinuti, nije postignut bilo kakav sporazum, tako da se u narednom periodu može očekivati obustava rada, stupanje u štrajk – izjavila je juče Ranka Savić… »
ASNS: Moguć prekid rada u Krušiku
Danas 06.04.2023
Pregovori sindikata i rukovodstva fabrike Krušik su propali i, kako je meni preneto, u narednom periodu u ovoj fabrici namenske proizvodnje može se očekivati obustava rada, izjavila je danas predsednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata… »
Savić: Pregovori u „Krušiku“ propali, može se očekivati obustava rada
N1 Info 06.04.2023
„Pregovori sindikata i rukovodstva HK“Krušik“ su propali i, kako je meni preneto, u narednom periodu u ovoj fabrici namenske proizvodnje može se očekivati obustava rada“, izjavila je nakon boravka u „Krušiku“ Ranka Savić, predsednica… »
Vesti dana »
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 31 minutajoš 42 povezane
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 11 satijoš 14 povezanih
Srbija overila plasman na Evrobasket 2025, egzibicija protiv Danske u "Pioniru"
RTS pre 1 satjoš 36 povezanih
Supruga aktiviste pretučenog u policijskoj stanici u Novom Sadu: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih
Mesec dana pritvora trinaestoj osumnjičenoj za nesreću na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Radio 021 pre 5 satijoš 39 povezanih