Povezane vesti
Moguć štrajk u „Krušiku”
Politika 06.04.2023
Valjevo – Prema informacijama do kojih sam došla, pregovori sa poslodavcem su praktično prekinuti, nije postignut bilo kakav sporazum, tako da se u narednom periodu može očekivati obustava rada, stupanje u štrajk – izjavila je juče Ranka Savić… »
ASNS: Moguć prekid rada u Krušiku
Danas 06.04.2023
Pregovori sindikata i rukovodstva fabrike Krušik su propali i, kako je meni preneto, u narednom periodu u ovoj fabrici namenske proizvodnje može se očekivati obustava rada, izjavila je danas predsednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata Srbije… »
Savić: Pregovori u „Krušiku“ propali, može se očekivati obustava rada
N1 Info 06.04.2023
„Pregovori sindikata i rukovodstva HK“Krušik“ su propali i, kako je meni preneto, u narednom periodu u ovoj fabrici namenske proizvodnje može se očekivati obustava rada“, izjavila je nakon boravka u „Krušiku“ Ranka Savić, predsednica Asocijacije… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac iz Žablja Osumnjičen za više krivičnih dela na području Klise i Starog grada
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih

(BLOG) "Sudite po zakonu": Protest studenata ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
N1 Info pre 32 minutajoš 13 povezanih

Počela sednica Skupštine Novog Sada, pojedini odbornici opozicije galamom ometaju rad
Sputnik pre 1 satjoš 34 povezane

Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Politika pre 32 minutajoš 24 povezane

Bolt: "Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu''
Večernje novosti pre 22 minutajoš 37 povezanih