Povezane vesti
"Taj čovek me je uništio, koristi moju decu da me povredi": Ana donela bitnu odluku, spremna da se osveti Zvezdanu , ovo je…
Blic 06.04.2023
Ana Ćurčić tokom noći imala je haos sa bivšim suprugom Zvezdanom Slavnićem, a sada je otvorila dušu o svemu. Ona je otišla do Drveta mudrosti, gde je ispričala sve što joj je na duši i priznala da želi da opet bude ona stara. - Dobro sam… »
"Prestala sam da volim sebe" Ana poručila deci da ne gledaju rijaliti, otkrila srž problema sa Zvezdanom, a ovo je konačni…
Kurir 06.04.2023
Ana Ćurčić nakon više nego skandalozne noći koju je ostavila sa sobom, došla je kod Drveta mudrosti i otvorila mu dušu o svemu što je muči, ali i odnosima koji joj stvaraju najviše problema. Kako si nakon prethodne noći koja je bila puna burnih… »
Vesti dana »
Simić: Eksploziju u Zubinom Potoku Kurti koristi kao alibi za obračun protiv Srba
Kurir pre 44 minutajoš 27 povezanih
Nova prognoza Marka Čubrila: Od ovog datuma sledi jako pogoršanje vremena i bliže je nego što smo mislili
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
Uživo Kijev pod udarima ruskih bespilotnih letelica! Novi napad na Dnjepar!
Alo pre 3 satajoš 8 povezanih