Povezane vesti
Predsednica Skupštine grada čestitala Uskrs
Dnevnik 06.04.2023
Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović, vernicima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru čestitala je najveći hrišćanski praznik. "Poštovane Novosađanke, poštovani Novosađani, Uskrs je najradosniji hrišćanski praznik… »
Uskršnja čestitka Ištvana Pastora
RTV 06.04.2023
NOVI SAD - Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor čestitao je predstojeće uskršnje praznike svim vernicima koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru. "Ovaj veliki hrišćanski praznik simbol je novog početka, pobede dobrog nad lošim i vere da… »
Vesti dana »
"Stefan je slučajno te večeri bio u baru smrti, mogao sam biti ja"! Oglasio se kolega nestalog Ivanovića: "Divan je dečko, vredan"...
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Zvezda saznala loše vesti iz Španije: Vodili 10 razlike protiv prvaka Evrolige, pa se raspali u četvrtini
Telegraf pre 54 minutajoš 26 povezanih
(Foto) "Utrčao sam da nađem brata, video sam ljude kako gore od glave do pete!" Dan nakon jezivog požara u Švajcarskoj, roditelji u očaju iščekuju vesti o svojoj deci
Blic pre 24 minutajoš 59 povezanih
Crvena zvezda pregazila Efes za istoriju: Surova osveta crveno-belih, Nvora razbio bivši klub
Mondo pre 1 satjoš 89 povezanih
Vreme sutra: Oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom, susnežicom i snegom
Vesti online pre 4 minutajoš 22 povezane