Povezane vesti
Iva Grgurić najavila venčanje sa srpskim bogatašem: Planiramo dete, a svadba će biti za pamćenje! Upecala premiju
Kurir 06.04.2023
Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", ispričala je da planira proširenje porodice i gala venčanje u Beogradu sa Nemanja Petošević. Iva ističe da uskoro puni 30 godina i da je sada pravi trenutak da se ostvari kao majka, jer je našla pravog… »
Iva Grgurić najavila veliku svadbu i bebu: Starleta progovorila o privatnom životu i bogatom biznismenu: "Biće venčanje za…
Blic 06.04.2023
Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", progovorila je o privatnom životu, a kako je istakla, sada je pravi trenutak da se ostvari kao majka. - Planiramo bebu. Ja 1. maja punim trideset godina, mislim da sada u ovom trenutku mogu dati svoj maksimum svom… »
Vesti dana »
Ukinut imunitet Vesiću: Ministar u pritvoru zbog tragedije u Novom Sadu
Pravda pre 1 satjoš 20 povezanih
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Beta pre 4 satijoš 7 povezanih
(FOTO, VIDEO) Probijena blokada na Starom savskom mostu: Tepić i Popović probile kordon, u 13 sati sastanak
Danas pre 52 minutajoš 21 povezana
Majk Meloun još jednom odao počast nikoli Jokiću: „Imam priliku da treniram jednog od najboljih igrača svih vremena“ (video)
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: "Vesić i dalje štrajkuje glađu"
NIN pre 57 minutajoš 13 povezanih