Povezane vesti
Branislav Trifunović za "Blic": Svaki čovek u svakom trenutku nešto glumi
Blic 06.04.2023
Trudim se da ne pratim vesti. Prethodnih godina bio sam ovisnik o vestima i shvatio da tu količinu takvih informacija moj mozak ne može da apsorbuje. Mislim da to praćenje vesti tera u neku vrstu ropstva raznim moćnicima, političarima i njihovim… »
Kokan Mladenović: Svaka umetnost je prirodna opozicija vlasti
Danas 06.04.2023
– U ovoj predstavi postoji nekoliko mesta gde niste sigurni, da li to govore izvođači u svoje ime kao pozorišni umetnici ili to govore njihovi likovi, to poigravanje sa identitetima i upotreba nekih istorijskih ličnosti je tu da bismo progovorili o svom… »
Kokan Mladenović: Jugoslavija i Tito zaslužuju glorifikaciju
Nova 06.04.2023
Počevši od jedne crno-bele fotografije na kojoj su Tito i Jovanka sa Elizabet Tejlor i Ričardom Bartonom na Brijunima, kreirali smo jedan novi svet, svet igranja uloga, pitanja identiteta, pitanja ko smo mi privatno, a ko smo kao osobe koje nose svoj… »
Premijera predstave „Bilo jednom na Brijunima” u Bitef teatru
Politika 06.04.2023
Predstava „Bilo jednom na Brijunima”, čija je beogradska premijera zakazana za sutra u Bitef teatru pokušava odmaštati kako je između četiri zida protekao susreta državničkog para Josipa Broza Tita i Jovanke Broz i holivudskih zvezda Elizabet Tejlor i… »
Vesti dana »
"Kad god ste tražili, dobili ste": Skupština završila rad za danas: Poslanici opozicije tražili sazivanje Odbora zbog slučaja "Senjak", Brnabić im odgovorila (video)
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
Putin doputovao u Kinu: Ruski predsednik stigao na obeležavanje važnog jubileja (foto)
Kurir pre 53 minutajoš 40 povezanih
Obrušio se deo betonske konstrukcije na graničnom prelazu Gradiška, saobraćaj preusmeren preko novog mosta
RTS pre 28 minutajoš 44 povezane
Tramp: SAD bile samo na sat vremena od napada na Iran, nadam se da nećemo morati opet da udarimo
Newsmax Balkans pre 34 minutajoš 30 povezanih
Slučaj koji 'trese' Španiju: Pritvoren sin osnivača brenda Mango zbog očeve smrti
BBC News pre 14 minutajoš 22 povezane