Povezane vesti

Branislav Trifunović za "Blic": Svaki čovek u svakom trenutku nešto glumi

Branislav Trifunović za "Blic": Svaki čovek u svakom trenutku nešto glumi

Blic 06.04.2023
Trudim se da ne pratim vesti. Prethodnih godina bio sam ovisnik o vestima i shvatio da tu količinu takvih informacija moj mozak ne može da apsorbuje. Mislim da to praćenje vesti tera u neku vrstu ropstva raznim moćnicima, političarima i njihovim… »
Kokan Mladenović: Svaka umetnost je prirodna opozicija vlasti

Kokan Mladenović: Svaka umetnost je prirodna opozicija vlasti

Danas 06.04.2023
– U ovoj predstavi postoji nekoliko mesta gde niste sigurni, da li to govore izvođači u svoje ime kao pozorišni umetnici ili to govore njihovi likovi, to poigravanje sa identitetima i upotreba nekih istorijskih ličnosti je tu da bismo progovorili o svom… »
Kokan Mladenović: Jugoslavija i Tito zaslužuju glorifikaciju

Kokan Mladenović: Jugoslavija i Tito zaslužuju glorifikaciju

Nova 06.04.2023
Počevši od jedne crno-bele fotografije na kojoj su Tito i Jovanka sa Elizabet Tejlor i Ričardom Bartonom na Brijunima, kreirali smo jedan novi svet, svet igranja uloga, pitanja identiteta, pitanja ko smo mi privatno, a ko smo kao osobe koje nose svoj… »
Premijera predstave „Bilo jednom na Brijunima” u Bitef teatru

Premijera predstave „Bilo jednom na Brijunima” u Bitef teatru

Politika 06.04.2023
Predstava „Bilo jednom na Brijunima”, čija je beogradska premijera zakazana za sutra u Bitef teatru pokušava odmaštati kako je između četiri zida protekao susreta državničkog para Josipa Broza Tita i Jovanke Broz i holivudskih zvezda Elizabet Tejlor i… »

Vesti dana »

Spomenik Pavlu Đurišiću premešten u crkvu (video)

Spomenik Pavlu Đurišiću premešten u crkvu (video)

Pravda pre 59 minutajoš 25 povezanih
Igor Popović deportovan sa KiM

Igor Popović deportovan sa KiM

Politika pre 19 minutajoš 27 povezanih
Netanjahu je razočaran

Netanjahu je razočaran

Vesti online pre 4 minutajoš 21 povezana