Povezane vesti
Zvezda filmova za odrasle stala u odbranu Donalda Trampa: "Ne bi trebalo da ode u zatvor zbog mene"
Telegraf 06.04.2023
Glumica iz filmova iza odrasle stala u odbranu bivšeg američkog predsednika koji se zbog nje i našao na sudu. Stormi Danijels ne veruje da bi Donald Tramp trebalo da bude u zatvoru zbog tihih isplata od 130.000 dolara koje su joj isplaćene tokom… »
"Ja da sam na Trampovom mestu, sastavila bih je sa zemljom" Poznata striptiz igračica o aferi u SAD: Nema toga kod stare garde
Kurir 06.04.2023
Navodi se da je od avgusta 2015. do decembar 2017. optuženi sa drugim saučesnicima osmislio plan kako bi uticao na predsedničke izbore 2016. tako što je sprečio objavu informacija koje mu nisu išle u prilog. U aktelnom sudskom predmetu protiv… »
Vesti dana »

Kod beogradskog Londona protest "Nismo vaše mete", blokade i odavanje pošte u više gradova Srbije
RTS pre 9 minutajoš 56 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski dronovi napali Zaporožje i Kijev, ima poginulih i ranjenih; Vitkof: Krim i "četiri regiona" ključni za rešavanje rata
RTV pre 8 satijoš 17 povezanih

N1: Student iz Niša pušten na slobodu, bez odgovora MUP o broju privedenih
Novi magazin pre 6 satijoš 16 povezanih

Oglasila se policija o incidentima u Nišu: Ispitano 11 osoba: Funkcionere gađali jajima, kutijama i polivali ih vodom
Blic pre 57 minutajoš 18 povezanih

U Novom Sadu u nedelju Dan žalosti zbog smrti mladića, 16. žrtve pada nadstrešnice
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 15 povezanih