Povezane vesti
Još jedno ročište bivšem ukrajinskom obaveštajcu u Nišu
Slobodna Evropa 06.04.2023
Bivši ukrajinski obaveštajac Andrij Naumov pojavio se u četvrtak na ročištu održanom u Višem sudu u Nišu, na jugu Srbije, povodom optužbi za pranje novca. Sud je saslušao i Olega Naumova, oca Andrija Naumova, koji je potvrdio prethodne navode… »
Svedočio otac ukrajinskog obaveštajca: Novac je moj, pozajmio sam ga zbog TV kanala
Niške vesti 06.04.2023
Oleg Naumov je kazao da je novac pozajmio od svog poslovnog partnera 16. februara prošle godine, kako bi otvorio još jedan televizijski kanal i da se duže od trideset godina bavi tim privatnim biznisom. Izjavio je da ima osam privatnih firmi, od kojih… »
Otac ukrajinskog obaveštajca rekao na sudu u Nišu: "Novac pronađen u kolima sina pozajmio sam zbog TV kanala"
Telegraf 06.04.2023
Prema njegovim rečima, novac koji je pozajmio potiče iz legalnog biznisa njegog poslovnog prijatelja, po zanimanju advokata. Otac Andrija Naumova (41) koga Više javno tužilaštvo u Nišu tereti za krivično delo pranje novca, Oleg Naumov izjavio je… »
Vesti dana »
Počela šetnja studenata od Beograda do Novog Sada, ministar Dačić: Mup će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Studenti krenuli peške iz Beograda ka Novom Sadu, MUP obezbeđuje trasu
Sputnik pre 4 minutajoš 33 povezane
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu - najmanje 19 poginulih, traga se za više od 40 putnika
RTS pre 1 satjoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 4 satijoš 4 povezane