Повезане вести

Још једно рочиште бившем украјинском обавештајцу у Нишу

Још једно рочиште бившем украјинском обавештајцу у Нишу

Слободна Европа 06.04.2023
Бивши украјински обавештајац Андриј Наумов појавио се у четвртак на рочишту одржаном у Вишем суду у Нишу, на југу Србије, поводом оптужби за прање новца. Суд је саслушао и Олега Наумова, оца Андрија Наумова, који је потврдио… »
Сведочио отац украјинског обавештајца: Новац је мој, позајмио сам га због ТВ канала

Сведочио отац украјинског обавештајца: Новац је мој, позајмио сам га због ТВ канала

Нишке вести 06.04.2023
Олег Наумов је казао да је новац позајмио од свог пословног партнера 16. фебруара прошле године, како би отворио још један телевизијски канал и да се дуже од тридесет година бави тим приватним бизнисом. Изјавио је да има осам… »
Отац украјинског обавештајца рекао на суду у Нишу: "Новац пронађен у колима сина позајмио сам због ТВ канала"

Отац украјинског обавештајца рекао на суду у Нишу: "Новац пронађен у колима сина позајмио сам због ТВ канала"

Телеграф 06.04.2023
Према његовим речима, новац који је позајмио потиче из легалног бизниса његог пословног пријатеља, по занимању адвоката. Отац Андрија Наумова (41) кога Више јавно тужилаштво у Нишу терети за кривично дело прање новца, Олег… »

Вести дана »