Povezane vesti
Srpska ekonomija naša najveća snaga! Predsednik Vučić: Prosečna penzija do kraja godine skoro 400 evra, a plata 840!
Kurir 06.04.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji "Četvrtkom u 9" na prvom programu RTS-a, gde je govorio o svim aktuelnim temama, kako u Srbiji tako i u savremenom svetu! View this post on Instagram A post shared by Aleksandar Vučić… »
Vučić: Kosovo će ostati u Srbiji
Politika 06.04.2023
„Imamo najveće devizne rezerve u istoriji Srbije. Hoću da to ljudi znaju. Naše zlatne rezerve su na istorijskom maksimumu - rekao je Vučić.- „Mislim da će Kosovo biti u Srbiji i to je ono što sam rekao u Skupštini. Posle mene, pitajte nekoga… »
Vučić: Kosovo je deo Srbije, bar dok sam ja tu
Sputnik 06.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je Kosovo i Metohija postalo svetsko pitanje u jeku sukoba u Ukrajini i dodao da će Kosovo i Metohija ostati u Srbiji za vreme njegovog mandata. Naglasio je da je taktika Prištine da nikada ne formira… »
Vučić: Za reformu u energetskom sektoru potrebna podrška cele države
Dnevnik 06.04.2023
BEOGRAD: Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je za reformu u energetskom sektoru, koja se sprovodi, potrebna podrška cele države. "Mi smo uspeli da uradimo mnogo hrabrih stvari i napravili smo ključne reforme i 2014, ali i danas ih… »
Vučić o Kosovu, izborima: Otkrio i kada će biti veće plate i penzije
Telegraf 06.04.2023
Predsednik Srbije gostovao je večeras na Radio televiziji Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras, tokom gostovanja na RTS, da je od kada je na vlasti država imala bezbroj problema i na sve se nadovezala korona, onda je došao i… »
Vučić: Kosovo će do kraja mog mandata biti u Srbiji, posle pitajte neke druge; Smešne priče da sam uz pomoć Putina…
RTV 06.04.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je večeras građanima na ogromnoj podršci i poverenju i istakao da je ponosan na to što smo uspeli da u teškim uslovima sačuvamo mir i stabilnost, ne ugrožavajući vitalne nacionalne i državne… »
Vučić o svojoj vladavini: „Ja nemam sledeće izbore, za četiri godine ne mogu ponovo da se kandidujem“
Nova 06.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji "Četvrtkom u 9" na Radio-televiziji Srbije (RTS) i to tačno godinu dana od kada je drugi put pobedio na predsedničkim izborima. On je rekao "da nema sledeće izbore, te da ne može ponovo… »
Vučić: Izbori kada opozicija bude htela, o Narodnom pokretu ćemo razgovarati i pred skupštinom
Euronews 06.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zahvalnost građanima za podršku od pre godinu dana na predsedničkim izborima i naveo da je ponosan što je Srbija uspela da sačuva mir i stabilnost, ne ugrožavajući nacionalne interese. Drugi rezultat… »
Vučić za RTS: Završićemo godinu sa prosečnom penzijom od 387 evra, u decembru prosečna plata biće 837 evra
RTS 06.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su, i pored svega kroz šta je Srbija prošla otkako je predsednik, očuvani mir i stabilnost. Kosovo će do kraja mog mandata biti u Srbiji, posle pitajte neke druge, poručio je Vučić. Prosečna penzija… »
Vesti dana »
Treći dan blokade u Novom Sadu - najžešći okršaj do sada: Marinka vrišti - ovo više nije "koškanje"! (video / foto)
Pravda pre 13 minutajoš 194 povezane
Vučević ispratio slovačkog premijera Fica sa aerodroma „Nikola Tesla”
Politika pre 18 minutajoš 59 povezanih
Vučić: Gotovo je sa ostavkama, nadležni državni organi će da rade svoj posao
Euronews pre 1 minutjoš 46 povezanih
Pogledajte! Ovako je uhapšen dvostruki ubica alija balijagić! Ministar Dačić otkrio gde ga je policija našla i šta je zaplenjeno
Kurir pre 18 minutajoš 97 povezanih
Francuska: Nema potvrde da je Rusija ispalila interkontinentalnu balističku raketu
RTV pre 1 satjoš 48 povezanih