Повезане вести

Српска економија наша највећа снага! Председник Вучић: Просечна пензија до краја године скоро 400 евра, а плата 840!

Српска економија наша највећа снага! Председник Вучић: Просечна пензија до краја године скоро 400 евра, а плата 840!

Курир 06.04.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић гостовао је у емисији "Четвртком у 9" на првом програму РТС-а, где је говорио о свим актуелним темама, како у Србији тако и у савременом свету! Виев тхис пост он Инстаграм А пост… »
Вучић: Косово ће остати у Србији

Вучић: Косово ће остати у Србији

Политика 06.04.2023
„Имамо највеће девизне резерве у историји Србије. Хоћу да то људи знају. Наше златне резерве су на историјском максимуму - рекао је Вучић.- „Мислим да ће Косово бити у Србији и то је оно што сам рекао у Скупштини. После мене… »
Вучиц́: Косово је део Србије, бар док сам ја ту

Вучиц́: Косово је део Србије, бар док сам ја ту

Спутник 06.04.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да је Косово и Метохија постало светско питање у јеку сукоба у Украјини и додао да ц́е Косово и Метохија остати у Србији за време његовог мандата. Нагласио је да је тактика… »
Вучић: За реформу у енергетском сектору потребна подршка целе државе

Вучић: За реформу у енергетском сектору потребна подршка целе државе

Дневник 06.04.2023
БЕОГРАД: Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је за реформу у енергетском сектору, која се спроводи, потребна подршка целе државе. "Ми смо успели да урадимо много храбрих ствари и направили смо кључне реформе и… »
Вучић о Косову, изборима: Открио и када ће бити веће плате и пензије

Вучић о Косову, изборима: Открио и када ће бити веће плате и пензије

Телеграф 06.04.2023
Председник Србије гостовао је вечерас на Радио телевизији Србије. Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас, током гостовања на РТС, да је од када је на власти држава имала безброј проблема и на све се надовезала… »
Вучић: Косово ће до краја мог мандата бити у Србији, после питајте неке друге; Смешне приче да сам уз помоћ Путина срушио…

Вучић: Косово ће до краја мог мандата бити у Србији, после питајте неке друге; Смешне приче да сам уз помоћ Путина срушио…

РТВ 06.04.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић захвалио је вечерас грађанима на огромној подршци и поверењу и истакао да је поносан на то што смо успели да у тешким условима сачувамо мир и стабилност, не угрожавајући виталне… »
Вучић о својој владавини: „Ја немам следеће изборе, за четири године не могу поново да се кандидујем“

Вучић о својој владавини: „Ја немам следеће изборе, за четири године не могу поново да се кандидујем“

Нова 06.04.2023
Председник Србије Александар Вучић вечерас гостује у емисији "Четвртком у 9" на Радио-телевизији Србије (РТС) и то тачно годину дана од када је други пут победио на председничким изборима. Он је рекао "да нема следеће изборе, те… »
Вучић: Избори када опозиција буде хтела, о Народном покрету ћемо разговарати и пред скупштином

Вучић: Избори када опозиција буде хтела, о Народном покрету ћемо разговарати и пред скупштином

Еуроневс 06.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изразио је захвалност грађанима за подршку од пре годину дана на председничким изборима и навео да је поносан што је Србија успела да сачува мир и стабилност, не угрожавајући националне… »
Вучић за РТС: Завршићемо годину са просечном пензијом од 387 евра, у децембру просечна плата биће 837 евра

Вучић за РТС: Завршићемо годину са просечном пензијом од 387 евра, у децембру просечна плата биће 837 евра

РТС 06.04.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да су, и поред свега кроз шта је Србија прошла откако је председник, очувани мир и стабилност. Косово ће до краја мог мандата бити у Србији, после питајте неке друге, поручио је Вучић… »

Вести дана »