Povezane vesti
"Još sam u kreditu i ko zna do kad ću biti" Naša pevačica zbog kuće na Avali ostala praznih džepova: Bankrotirala sam
Kurir 06.04.2023
Marina Tadić 2019. godine povukla se sa estrade na neko vreme, kada je ostala trudna sa ćerkicom Verom, koju je donela na svet početkom 2020. godine. Nakon toga se, sve donedavno, retko pojavljivala na javnim događajima. Kako je istakla, želela je da… »
„Još sam u kreditu i ko zna do kada ću biti“: Zbog kućerine na Avali bankrotirala, sada živi praznih džepova
Nova 06.04.2023
Marina Tadić 2019. godine povukla se sa estrade na neko vreme, kada je ostala trudna sa ćerkicom Verom, koju je donela na svet početkom 2020. godine. Nakon toga se, sve donedavno, retko pojavljivala na javnim događajima. Kako je istakla, želela je da… »
Vesti dana »
Američki glumac i reditelj Rob Rajner i njegova supruga pronađeni mrtvi u svojoj kući, najverovatnije ubistvo
RTV pre 26 minutajoš 18 povezanih
„Rusi moraju da osete cenu rata“: Ukrajina izvela napad na jednu od glavnih energetskih stanica u Belgorodu
Danas pre 6 minutajoš 11 povezanih
Na predsedničkim izborima u Čileu vodi desničar Hose Antonio Kast sa 58 odsto glasova
Politika pre 7 satijoš 7 povezanih
Napad na Jevreje u Sidneju: 15 ubijenih, desetine ranjenih; 'Terorizam', kaže premijer Albaneze
BBC News pre 16 minutajoš 7 povezanih