Povezane vesti
Stanodavac na Novom Beogradu digao kiriju uz užasne reči: "Ako ne donesete pare, letite i vi, vaše dete i nerođeno dete"
Mondo 06.04.2023
Vlasnik stana na Novom Beogradu podigao je cenu podstanarima i kazao im da mogu da lete iz stana ako ne donesu novac. Pomenuo je dete i nerođeno dete. Vlasnik stana na Novom Beogradu podigao je cenu podstanarima i kazao im da mogu da lete iz stana ako ne… »
"Ako ne donesete te pare, možete da letite i vi i vaše dete i to nerođeno, svi!": Stanodavac posle 3 godine porodici digao…
Blic 06.04.2023
"... Tu sam već bio na kraju sa živcima, samo sam im rekao da ako ne donesu sledećeg meseca 475 evra da mogu i oni i dete i nerođeno dete, svi zajedno da lete iz stana i otišao!". Ovako je jedan stanodavac završio razgovor sa svojim dugogodišnjim… »
Vesti dana »
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 8 povezanih
Sutra se očekuje odgovor uprave Univerziteta u Beogradu na Vučićev poziv na dijalog
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih
„Đukić Dejanović ćutala na pitanje da li će se izviniti prosvetarima, direktori odbili da vode disciplinske postupke“: Iza kulisa sastanka u Ministarstvu prosvete
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
Veliki pad američke berze zbog Trampovih tarifa: Pre toga se isto desilo i u Aziji i u Evropi, ovo su detalji
Telegraf pre 57 minutajoš 22 povezane