Povezane vesti
„Držali su me zatvorenog, tukli i govorili da im dugujem novac“: Novi detalji otmice i mučenja na Vračaru, žrtva se spasila…
Nova 07.04.2023
Brzom i efikasnom akcijom policija je rešila slučaj S.B. koji je tvrdio da su ga otela dvojica poznanika i tukla u stanu na Vračaru. Policijsko zadržavanje određeno je M.D. i P.P. i oni će danas biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, piše… »
"Daj nam 5.000 evra i pustićemo te na slobodu": MUP se oglasio o hapšenju dvojice otmičara iz Beograda
Telegraf 07.04.2023
P. P. i M. D. je određeno zadržavanje do 48 sati. Policija u Beogradu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila je P. P. (44) i M. D. (42) zbog otmice. Oni su, kako se sumnja, 5. aprila, namamili tridesettrogodišnjeg muškarca u iznajmljeni… »
"Tukli su me i mučili više od pet sati": Detalji otmice na Vračaru, napali mladića zbog navodnog duga, poznato šta je ispričao…
Blic 07.04.2023
Brzom i efikasnom akcijom policija je rešila slučaj S.B. koji je tvrdio da su ga otela dvojica poznanika i tukla u stanu na Vračaru. Policijsko zadržavanje određeno je M.D. i P.P. i oni će danas biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. - S.B… »
Užas na Vračaru! Oteli muškarca, pa ga tukli i mučili: Dugovao veliki novac? Jedva uspeo da pobegne kroz prozor
Mondo 07.04.2023
Dva muškarca uhapšena su zbog sumnje da su oteli i mučili S.B. (33). Dva muškarca uhapšena su zbog sumnje da su oteli i mučili S.B. (33). P.P. i M. D. uhapšeni su zbog sumnje da su prekjuče oteli i tukli S.B. (33). Njima je određeno policijsko… »
"Držali su me zatvorenog u stanu pet sati, a pobegao sam im kroz prozor": Oteti mladić ispričao svoju stranu
Telegraf 07.04.2023
Policijsko zadržavanje određeno je M.D. i P.P. i oni će danas biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Brzom i efikasnom akcijom policija je rešila slučaj S.B. koji je tvrdio da su ga otela dvojica poznanika i tukla u stanu na Vračaru… »
Saznajemo: Oteli, mučili i tukli muškarca u stanu na Vračaru, osumnjičeni odmah uhapšeni
Telegraf 07.04.2023
Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Beogradska policija uhapsila je P.P. i M. D. zbog sumnje da su prekjuče oteli i tukli S.B. (33), saznaje "Telegraf.rs". Njima je određeno policijsko zadržavanje nakon čega će biti saslušani u… »
Vesti dana »

Danas još toplije, stiže vreli vikend Leto se vraća na velika vrata
Dnevnik pre 16 minutajoš 13 povezanih

Izraelski bezbednosni kabinet odobrio plan Netanijahua za preuzimanje kontrole nad gradom Gazom
Sputnik pre 6 minutajoš 11 povezanih