Повезане вести

„Држали су ме затвореног, тукли и говорили да им дугујем новац“: Нови детаљи отмице и мучења на Врачару, жртва се спасила…

„Држали су ме затвореног, тукли и говорили да им дугујем новац“: Нови детаљи отмице и мучења на Врачару, жртва се спасила…

Нова 07.04.2023
Брзом и ефикасном акцијом полиција је решила случај С.Б. који је тврдио да су га отела двојица познаника и тукла у стану на Врачару. Полицијско задржавање одређено је М.Д. и П.П. и они ће данас бити саслушани у Вишем јавном… »
"Дај нам 5.000 евра и пустићемо те на слободу": МУП се огласио о хапшењу двојице отмичара из Београда

"Дај нам 5.000 евра и пустићемо те на слободу": МУП се огласио о хапшењу двојице отмичара из Београда

Телеграф 07.04.2023
П. П. и М. Д. је одређено задржавање до 48 сати. Полиција у Београду, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсила је П. П. (44) и М. Д. (42) због отмице. Они су, како се сумња, 5. априла, намамили… »
"Тукли су ме и мучили више од пет сати": Детаљи отмице на Врачару, напали младића због наводног дуга, познато шта је испричао…

"Тукли су ме и мучили више од пет сати": Детаљи отмице на Врачару, напали младића због наводног дуга, познато шта је испричао…

Блиц 07.04.2023
Брзом и ефикасном акцијом полиција је решила случај С.Б. који је тврдио да су га отела двојица познаника и тукла у стану на Врачару. Полицијско задржавање одређено је М.Д. и П.П. и они ће данас бити саслушани у Вишем јавном… »
Ужас на Врачару! Отели мушкарца, па га тукли и мучили: Дуговао велики новац? Једва успео да побегне кроз прозор

Ужас на Врачару! Отели мушкарца, па га тукли и мучили: Дуговао велики новац? Једва успео да побегне кроз прозор

Мондо 07.04.2023
Два мушкарца ухапшена су због сумње да су отели и мучили С.Б. (33). Два мушкарца ухапшена су због сумње да су отели и мучили С.Б. (33). П.П. и М. Д. ухапшени су због сумње да су прекјуче отели и тукли С.Б. (33). Њима је… »
"Држали су ме затвореног у стану пет сати, а побегао сам им кроз прозор": Отети младић испричао своју страну

"Држали су ме затвореног у стану пет сати, а побегао сам им кроз прозор": Отети младић испричао своју страну

Телеграф 07.04.2023
Полицијско задржавање одређено је М.Д. и П.П. и они ће данас бити саслушани у Вишем јавном тужилаштву у Београду. Брзом и ефикасном акцијом полиција је решила случај С.Б. који је тврдио да су га отела двојица познаника и тукла у… »
Сазнајемо: Отели, мучили и тукли мушкарца у стану на Врачару, осумњичени одмах ухапшени

Сазнајемо: Отели, мучили и тукли мушкарца у стану на Врачару, осумњичени одмах ухапшени

Телеграф 07.04.2023
Ухапшенима је одређено полицијско задржавање до 48 сати. Београдска полиција ухапсила је П.П. и М. Д. због сумње да су прекјуче отели и тукли С.Б. (33), сазнаје "Телеграф.рс". Њима је одређено полицијско задржавање након чега… »

Вести дана »