Povezane vesti

Zlatanović: Zatvornici urlali na Vučićevića i pretili mu, on nije izlazio u šetnju

Zlatanović: Zatvornici urlali na Vučićevića i pretili mu, on nije izlazio u šetnju

Pravda 07.04.2023
Nisam pozivao na rušenje ustavnog poretka i Aleksandra Vučića, pritvoren sam isključivo zbog verbalnog delikta, rekao je novinar Dejan Petar Zlatanović, glavni urednik portala Srbin.info, koji je posle 50 dana pritvora juče pušten na slobodu. Zlatanović… »
Zlatanović: Vlast je spremna da bez ikakvog razloga hapsi novinare

Zlatanović: Vlast je spremna da bez ikakvog razloga hapsi novinare

Novi magazin 07.04.2023
Nisam pozivao na rušenje ustavnog poretka i Aleksandra Vučića, pritvoren sam isključivo zbog verbalnog delikta, rekao je novinar Dejan Petar Zlatanović, glavni urednik portala Srbin.info, koji je posle 50 dana pritvora juče pušten na slobodu. Zlatanović… »
Urednik Srbin.info: Vlast je spremna da bez ikakvog razloga hapsi novinare

Urednik Srbin.info: Vlast je spremna da bez ikakvog razloga hapsi novinare

N1 Info 07.04.2023
Nisam pozivao na rušenje ustavnog poretka i Aleksandra Vučića, pritvoren sam isključivo zbog verbalnog delikta, rekao je novinar Dejan Petar Zlatanović, glavni urednik portala Srbin.info, koji je posle 50 dana pritvora u četvrtak pušten na slobodu… »
Advokat: Dejan Petar Zlatanović i Damnjan Knežević pušteni da se brane sa slobode

Advokat: Dejan Petar Zlatanović i Damnjan Knežević pušteni da se brane sa slobode

Danas 06.04.2023
Dejan Petar Zlatanović i Damnjan Knežević odlukom Apelacionog suda su pušteni da se u postupku koji se protiv njih vode brane sa slobode, tako što su uvažene žalbe branilaca u celosti, kaže za Danas advokat Marko Pušica, branilac Zlatanovića i Kneževića… »

Vesti dana »

Konačno toplije vreme, ali samo par dana

Konačno toplije vreme, ali samo par dana

Ozon press pre 46 minutajoš 17 povezanih
Veliki praznik dečje radosti

Veliki praznik dečje radosti

Ozon press pre 41 minutajoš 12 povezanih
Preminuo radnik nakon pada sa zgrade u Uroševcu

Preminuo radnik nakon pada sa zgrade u Uroševcu

N1 Info pre 36 minutajoš 1 povezana