Povezane vesti
Juče se udala, a danas mi piše: Srbin dobio poruku od bivše, sadržina napravila haos na mrežama: "udata, al ništa ozbiljno"…
Blic 07.04.2023
Mladić iz Šumadije jednom objavom je zapalio društvene mreže, nakon što je podelio na Tviteru sadržaj poruke koju je dobio od bivše devojke. Sama poruka ne bi bila toliko interesantna da navodno nije poslata veče nakon što se udala za drugog muškarca… »
Bivša mi se Juče udala, a danas mi šalje ovo: Momak iz Šumadije podelio poruku i usijao mreže, sada pljušte kritike na njen…
Kurir 07.04.2023
Ne zavšravaju se sve ljubavi brakom, a nekada i sam čin venčanja ne mora da garantuje srećan život sa partnerom. Jedan dečko iz Šumadije podelio je nedavno na društvenoj mreži Twitter svoje iskustvo, kojim je izazvao pravu polemiku među korisnicima… »
Vesti dana »
Prelevmani na mleko u prahu ponovo na snazi: Šta to znači za uvoznike, a šta za mlekare - sve o novim pravilima igre na srpskom tržištu
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana
SSP: Šapić najavio svetionik u Beogradu, taman za prekookeanski brod kad stigne do Akvarijuma
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih
Novo poskupljenje goriva - evo koliko ćemo plaćati narednih sedam dana
InfoKG pre 5 satijoš 25 povezanih
Vrhovni sud Sjedinjenih Država poništio carine, Tramp odluku nazvao 'sramotnom'
BBC News pre 7 minutajoš 29 povezanih
Iranu se crno piše! Tramp otkrio: Razmatram izvođenje ograničenog vojnog udara na Teheran
Kurir pre 42 minutajoš 24 povezane