Povezane vesti
Juče se udala, a danas mi piše: Srbin dobio poruku od bivše, sadržina napravila haos na mrežama: "udata, al ništa ozbiljno"…
Blic 07.04.2023
Mladić iz Šumadije jednom objavom je zapalio društvene mreže, nakon što je podelio na Tviteru sadržaj poruke koju je dobio od bivše devojke. Sama poruka ne bi bila toliko interesantna da navodno nije poslata veče nakon što se udala za drugog muškarca… »
Bivša mi se Juče udala, a danas mi šalje ovo: Momak iz Šumadije podelio poruku i usijao mreže, sada pljušte kritike na njen…
Kurir 07.04.2023
Ne zavšravaju se sve ljubavi brakom, a nekada i sam čin venčanja ne mora da garantuje srećan život sa partnerom. Jedan dečko iz Šumadije podelio je nedavno na društvenoj mreži Twitter svoje iskustvo, kojim je izazvao pravu polemiku među korisnicima… »
Vesti dana »
MUP se obratio studentima: Pozivamo ih da svoje vreme, energiju i znanje usmere na obrazovanje
Nedeljnik pre 40 minutajoš 28 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti krenuli u šetnju ka RTS: Traže da u Dnevniku bude objavljen snimak napada na građane ispred Pravnog fakulteta
Nova pre 14 minutajoš 71 povezana
Bogoljub Karić o kupovini NIS-a za BBC: 'Želimo da sačuvamo naša dobra'
BBC News pre 3 satajoš 39 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 27 povezanih
Natalija Stojmenović: Nijedni izbori sa SNS-om neće biti fer i pošteni
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane