Povezane vesti

Biković o litijumu i seriji „Južni vetar“: Da je neko odgledao epizodu do kraja, video bi da to o korupciji nije istina

Biković o litijumu i seriji „Južni vetar“: Da je neko odgledao epizodu do kraja, video bi da to o korupciji nije istina

Danas 07.04.2023
Glumac Miloš Biković gostovao je u emisiji Novi dan na N1 i komentarisao priču o potkupljenim aktivistima u seriji Južni vetar, kao i reakcijama ljudi na tu epizodu. Ekološki aktivisti i građani Gornjih Nedeljica reagovali su na scene iz ove serije, a i… »
Biković o litijumu i "Južnom vetru": Razumem ogorčenost, ali ja sam se izjasnio

Biković o litijumu i "Južnom vetru": Razumem ogorčenost, ali ja sam se izjasnio

Radio 021 07.04.2023
Glumac Miloš Biković kaže za da je priča koja se potegla o potkupljenim ekoaktivistima u seriji "Južni vetar" - "potpuno besmislena". Kako je rekao za N1, radi se o fiktivnim likovima za koje se kasnije ispostavi da uopšte nisu potkupljeni. "Da je iko… »
Biković o litijumu i seriji: Razumem da je neko ogorčen, ali ja sam se izjasnio

Biković o litijumu i seriji: Razumem da je neko ogorčen, ali ja sam se izjasnio

N1 Info 07.04.2023
Glumac Miloš Biković kaže za N1 da je priča koja se potegla o potkupljenim ekoaktivistima u seriji "Južni vetar" - "potpuno besmislena", da se radi o fiktivnim likovima, za koje se, dodaje, kasnije ispostavi da uopšte nisu potkupljeni. "Da je iko gledao… »

Vesti dana »

Sunčano i tropski toplo

Sunčano i tropski toplo

RTV Novi Pazar pre 42 minutajoš 35 povezanih
Rute optimista oko Trampovog sastanka sa Putinom

Rute optimista oko Trampovog sastanka sa Putinom

Beta pre 23 minutajoš 38 povezanih
Pet novinara Al Džazire ubijeno kod bolnice Al-Šifa u Gazi

Pet novinara Al Džazire ubijeno kod bolnice Al-Šifa u Gazi

BBC News pre 18 minutajoš 19 povezanih
Sinsinati - Svi favoriti po planu, osim jednog!

Sinsinati - Svi favoriti po planu, osim jednog!

Sportske.net pre 1 satjoš 24 povezane