Povezane vesti
Biković o litijumu i seriji „Južni vetar“: Da je neko odgledao epizodu do kraja, video bi da to o korupciji nije istina
Danas 07.04.2023
Glumac Miloš Biković gostovao je u emisiji Novi dan na N1 i komentarisao priču o potkupljenim aktivistima u seriji Južni vetar, kao i reakcijama ljudi na tu epizodu. Ekološki aktivisti i građani Gornjih Nedeljica reagovali su na scene iz ove serije, a i… »
Biković o litijumu i "Južnom vetru": Razumem ogorčenost, ali ja sam se izjasnio
Radio 021 07.04.2023
Glumac Miloš Biković kaže za da je priča koja se potegla o potkupljenim ekoaktivistima u seriji "Južni vetar" - "potpuno besmislena". Kako je rekao za N1, radi se o fiktivnim likovima za koje se kasnije ispostavi da uopšte nisu potkupljeni. "Da je iko… »
Biković o litijumu i seriji: Razumem da je neko ogorčen, ali ja sam se izjasnio
N1 Info 07.04.2023
Glumac Miloš Biković kaže za N1 da je priča koja se potegla o potkupljenim ekoaktivistima u seriji "Južni vetar" - "potpuno besmislena", da se radi o fiktivnim likovima, za koje se, dodaje, kasnije ispostavi da uopšte nisu potkupljeni. "Da je iko gledao… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 44 povezane
Tramp: Zelenski da se sabere i prihvati stvari, izbori u Ukrajini treba da se održe
Euronews pre 7 minutajoš 19 povezanih