Povezane vesti
„Tekla mi je krv iz ušiju, video sam svoje oko drugim okom“: Slavnog glumca zgnječila grtalica od 6 tona, sada otkrio…
Nova 07.04.2023
Glumac Džeremi Rener pretrpeo je tešku nesreću kada je slučajno završio pod grtalicom za sneg. Do nezgode je došlo u blizini kuće glumca u Rinu, Nevadi, nakon čega je Rener hitno hospitalizovan. Kako su preneli tamošnji mediji, grtalica pod koju… »
Tekla mi je krv iz ušiju, oko mi je skoro ispalo: Stravična ispovest glumca koji je doživeo bizarnu nesreću dok je čistio…
Kurir 07.04.2023
Glumac Džeremi Rener ispričao je nove detalje teške nesreće u kojoj je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Naime, početkom januara Renera je pregazila grtalica i zamalo ga usmrtila, slomivši mu više od 30 kostiju. Rener je u… »
Vesti dana »
Dve vizije Amerike: Poruke Donalda Trampa i Kamale Haris u završnici predizborne kampanje
NIN pre 52 minutajoš 27 povezanih
"Prihvatiću ostavku Gorana Vesića": Oglasio se Vučević: "u narednim danima očekujem ih još, nemam dilemu da nije kriv za tragediju u Novom Sadu"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Nikola Jokić praktično sam pobeđuje: Denver se mučio sa timom srpskog trenera, ali Džoker napravio veliki preokret! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 14 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju: Angažovan tim psihologa i psihijatara da pomognu porodicama
Danas pre 33 minutajoš 8 povezanih