Povezane vesti
„Tekla mi je krv iz ušiju, video sam svoje oko drugim okom“: Slavnog glumca zgnječila grtalica od 6 tona, sada otkrio detalje…
Nova 07.04.2023
Glumac Džeremi Rener pretrpeo je tešku nesreću kada je slučajno završio pod grtalicom za sneg. Do nezgode je došlo u blizini kuće glumca u Rinu, Nevadi, nakon čega je Rener hitno hospitalizovan. Kako su preneli tamošnji mediji, grtalica pod koju je pao… »
Tekla mi je krv iz ušiju, oko mi je skoro ispalo: Stravična ispovest glumca koji je doživeo bizarnu nesreću dok je čistio sneg…
Kurir 07.04.2023
Glumac Džeremi Rener ispričao je nove detalje teške nesreće u kojoj je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Naime, početkom januara Renera je pregazila grtalica i zamalo ga usmrtila, slomivši mu više od 30 kostiju. Rener je u ekskluzivnom… »
Vesti dana »
Milivojević: Kada Vučić i mafija budu razvlašćeni, policijska značka više neće biti zaštita za kriminalce
N1 Info pre 2 minutajoš 26 povezanih
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih i povređenih tokom proslave pobede PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 43 minutajoš 31 povezana
IDF: Zauzeli smo stratešku važnu tvrđavu Bofor u Libanu; IRGC: Za 24 sata kroz Ormuz prošlo 28 brodova
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih
Kišovit početak juna: RHMZ najavljuje grmljavinu i pljuskove, i u Beogradu nestabilno vreme
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 26 povezanih
Dačić: Mora da postoji neki razlog zašto nisam umro, država i partija da to iskoriste
N1 Info pre 42 minutajoš 11 povezanih