Повезане вести
„Самој сам себи купила си*е“: Српска инфлуенсерка за нос дала 7.000 евра, а са 20 година уградила силиконе
Нова 07.04.2023
Позната инфуенсерка Уна Каблар, познатија као Уки Q, недавно је оперисала нос у Турској, а за операцију је издвојила 7.000 евра. Она је раније имала и операцију груди, а сада је на свом Јутјуб каналу детаљно проговорила о том… »
Није ме занимало да ли ћу да цркнем од болова: Српска инфлуенсерка ставила силиконе с 20 година - Купила сам себи си*е!
Мондо 07.04.2023
Уки Q је с фановима поделила своје искуство с уградњом силикона пре две године, када је толико желела веће груди да је ништа друго није занимало. Уки Q је с фановима поделила своје искуство с уградњом силикона пре две године… »
За нос дала 7.000 €, а са 20 година силиконе платила 3.000€! Уна Q није добро поднела операцију, ево кроз какву је агонију…
Курир 07.04.2023
Позната инфуенсерка Уна Каблар, познатија као Уки Q, недавно је оперисала нос у Турској, а за операцију је издвојила 7.000 евра. Она је раније имала и операцију груди, а сада је на свом Јутјуб каналу детаљно проговорила о том… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана