Povezane vesti

Milatović: Sud doneo odluku da je u Srebrenici bio genocid, moja pozicija jasna

Milatović: Sud doneo odluku da je u Srebrenici bio genocid, moja pozicija jasna

N1 Info 07.04.2023
Novoizbarani predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da je njegova pozicija po pitanju genocida u Srebrenici vrlo jasna, kao i da osuđuje sve zločine koji su se dogodili. „Međunarodni sud je bio vrlo jasan i doneo odluku kad je u pitanju… »
Milatović o Srebrenici: Moja pozicija je vrlo jasna

Milatović o Srebrenici: Moja pozicija je vrlo jasna

Blic 07.04.2023
Vrlo je važno da je Međunarodni sud negde individualizovao genocid u Srebrenici, kazao je danas novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović, prenose "Vijesti". Milatović je rekao da je njegova pozicija po tom pitanju vrlo jasna, kao i da… »
Posle izjave o Kosovu, novi šamar Jakova srpskim desničarima – ovog puta o Srebrenici

Posle izjave o Kosovu, novi šamar Jakova srpskim desničarima – ovog puta o Srebrenici

Nova 07.04.2023
Novoizbarani predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je njegova pozicija po pitanju genocida u Srebrenici vrlo jasna, kao i da osuđuje sve zločine koji su se dogodili i u Jasenovcu, Pivi, Velici, te ponovio da je kosovska nezavisnost za njega… »
Milatović: Moja pozicija po pitanju genocida u Srebrenici vrlo je jasna

Milatović: Moja pozicija po pitanju genocida u Srebrenici vrlo je jasna

Dnevnik 07.04.2023
SARAJEVO/SARAJEVO: Novoizbarani predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je njegova pozicija po pitanju "genocida u Srebrenici" vrlo jasna, kao i da osuđuje sve zločine koji su se dogodili i u Jasenovcu, Pivi, Velici, te ponovio da je kosovska… »

Vesti dana »