Повезане вести
Раде Баста разговарао са Виталијем Кличком, пружио му пуну подршку
Радио 021 07.04.2023
Министар привреде Раде Баста објавио је на свом Твитер профилу да је разговарао са градоначелником Кијева Виталијем Кличком. Како је написао министар, Кличку је пружио "своју пуну подршку", преноси Н1. "Господин Кличло ми се… »
Баста у телефонском разговору пружио подршку градоначелнику Кијева Виталију Кличку
Еуроневс 07.04.2023
Министар привреде Србије Раде Баста објавио је данас на свом Твитер налогу да је телефоном разговарао са градоначелником Кијева Виталијем Кличком, те да му је пружио пуно подршку. "Данас сам се чуо са градоначелником Кијева… »
Кличко се захвалио Басти због подршке Украјини ВИДЕО
Нова 07.04.2023
Градоначелник Кијева, Виталиј Кличко захвалио се министру привреде Радету Басти на подршци, рекавши да ће га обавестити ако му нешто буде потребно. Како је написао министар Баста, Кличку је пружио „своју пуну подршку“. „Господин… »
Баста разговарао са Виталијем Кличком, пружио му „своју пуну подршку“
Н1 Инфо 07.04.2023
Министар привреде Раде Баста објавио је на свом Твитер профилу да је разговарао са градоначелником Кијева Виталијем Кличком. Како је написао министар, Кличку је пружио „своју пуну подршку“. „Господин Кличло ми се захвалио и рекао… »
Вести дана »
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 3 сатајош 10 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Н1 Инфо пре 4 сатијош 7 повезаних
НБС: Девизно тржиште стабилно, страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности
Форбес пре 39 минутајош 24 повезане