Povezane vesti
Dodik: Milatović uvredio Srbe, mislio sam da je antisrpska politika poražena
N1 Info 07.04.2023
Predsednik RS Milorad Dodik ocenio je da je novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavom da se u Srebrenici desio genocid uvredio Srbe i Republiku Srpsku. „Pozivanje na presude Međunarodnog suda, a nepominjanje velikog stradanja Srba u i oko… »
Dodik: Milatović izabrao da se dodvorava Sarajevu ne oklevajući da uvredi Srbe i Srpsku
Sputnik 07.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik reagovao je na izjavu Jakova Milatovića da je „u Srebrenici počinjen genocid“, ocenjujući da je novoizabrani crnogorski predsednik izabrao da se dodvorava Sarajevu ne oklevajući da uvredi Srbe i Srpsku. Dodik… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih

Crta podnela tri krivične prijave u vezi sa protestima u Novom Sadu, Beogradu i Vrbasu
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 17 povezanih

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Nema ljutnje, to je moj veteran“ VIDEO
Nova pre 30 minutajoš 38 povezanih