Povezane vesti
Na Batrovcima kamioni čekaju jedan sat, na ostalim prelazima bez gužve
RTV 08.04.2023
BEOGRAD - Na graničnom prelazu Batrovci, teretna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju jedan sat, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, na ostalim graničnim prelazima nema čekanja, ni na… »
Na graničnim prelazima bez čekanja za putnička vozila
Moj Novi Sad 08.04.2023
Na graničnom prelazu Batrovci, teretna vozila, na izlazu iz zemlje, čekaju jedan sat, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, na ostalim graničnim prelazima nema čekanja, ni na putničkim… »
Vesti dana »

EP: Mir u Ukrajini ne može da se postigne bez učešća njenog rukovodstva i podrške naroda
Beta pre 19 minutajoš 43 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Uživo (foto, video) Crnoj Gori preti ogromna eksplozija! Požar stigao do omiljene plaže, a turisti su uradili ovo: U toku hitna evakuacija, dignuti helikopteri, bukti i u Podgorici i Baru
Blic pre 14 minutajoš 67 povezanih

Evo u koja dva grada u Srbiji je pakleno! Izmereno čak 39 stepeni, dok je na Kopaoniku drugo godišnje doba, tamo je 24!
Dnevnik pre 1 satjoš 63 povezane