Povezane vesti
Na moju sahranu neće doći, to mi je želja! Marija Kulić precrtala Miljanu iz života - pale najteže reči majke za ćerku!
Mondo 08.04.2023
Sukob majke i ćerke u Zadruzi, Marije i Mljane Kulić, zaprepastio je mnoge, a završio se suzama i teškim rečima koje su izgovorene - i nije kraj. Sukob majke i ćerke u Zadruzi, Marije i Mljane Kulić, zaprepastio je mnoge, a završio se suzama i… »
"Miljana na sahranu da mi ne dolazi!" Marija Kulić precrtala ćerku iz života: Da mi jave da se besi, pitaću ko! Jezive…
Kurir 08.04.2023
Marija Kulić, kako je rekla, precrtala je iz života ćerku Miljanu Kulić. Ona je u emisiji "Pitanja novinara" u "Zadruzi" otkrila sve šta nosi na duši, a kroz suze je odgovarajući na pitanja Ivane Šopić jasno poručila da ne želi da joj… »
Vesti dana »
uživo RAT U UKRAJINI Uhapšene dve osobe zbog ubistva ruskog generala Kirilova; Vašington: SAD nisu umešane
Euronews pre 28 minutajoš 15 povezanih
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
Veštačenje novosadskog FTN-a pokazalo: Nesreća na Železničkoj stanici mogla da bude sprečena
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
U Briselu danas samit lidera EU i Zapadnog Balkana, učestvuje predsednik Vučić
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih
Gašić i Mojsilović priredili prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika
RTV pre 1 satjoš 4 povezane