Povezane vesti
Na moju sahranu neće doći, to mi je želja! Marija Kulić precrtala Miljanu iz života - pale najteže reči majke za ćerku!
Mondo 08.04.2023
Sukob majke i ćerke u Zadruzi, Marije i Mljane Kulić, zaprepastio je mnoge, a završio se suzama i teškim rečima koje su izgovorene - i nije kraj. Sukob majke i ćerke u Zadruzi, Marije i Mljane Kulić, zaprepastio je mnoge, a završio se suzama i… »
"Miljana na sahranu da mi ne dolazi!" Marija Kulić precrtala ćerku iz života: Da mi jave da se besi, pitaću ko! Jezive…
Kurir 08.04.2023
Marija Kulić, kako je rekla, precrtala je iz života ćerku Miljanu Kulić. Ona je u emisiji "Pitanja novinara" u "Zadruzi" otkrila sve šta nosi na duši, a kroz suze je odgovarajući na pitanja Ivane Šopić jasno poručila da ne želi da joj… »
Vesti dana »
Sneg pada noćas od 2, napadalo već 10 cm! Zavejalo sela i planine! Prvi u Novoj Varoši i Prijepolju ali se ne šali! Neverovatni prizori, pogledajte i Zlatibor
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog raseljavanja Gaze
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Troje povređenih u Novom Sadu u teškom stanju, Nikolić: Razvijaju se sekundarne komplikacije
NIN pre 2 satajoš 17 povezanih