Повезане вести
На моју сахрану неће доћи, то ми је жеља! Марија Кулић прецртала Миљану из живота - пале најтеже речи мајке за ћерку!
Мондо 08.04.2023
Сукоб мајке и ћерке у Задрузи, Марије и Мљане Кулић, запрепастио је многе, а завршио се сузама и тешким речима које су изговорене - и није крај. Сукоб мајке и ћерке у Задрузи, Марије и Мљане Кулић, запрепастио је многе, а… »
"Миљана на сахрану да ми не долази!" Марија Кулић прецртала ћерку из живота: Да ми јаве да се беси, питаћу ко! Језиве речи!…
Курир 08.04.2023
Марија Кулић, како је рекла, прецртала је из живота ћерку Миљану Кулић. Она је у емисији "Питања новинара" у "Задрузи" открила све шта носи на души, а кроз сузе је одговарајући на питања Иване Шопић јасно поручила да не жели… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Укида се ово стајалиште у Београду Измене трају све до фебруара, ево шта је са линијама јавног превоза
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане