Povezane vesti
"Partizan bio pod velikim pritiskom, svima nam bursa u glavi" Mića Berić: Uživajmo, ali čeka nas ništa manje važan meč
Mondo 08.04.2023
Partizanov as ovako govorio o ogromnom uspehu crno-belih u Evroligi. Partizanov as ovako govorio o ogromnom uspehu crno-belih u Evroligi Partizanova igračka legenda i bivši funkcioner Miroslav Mića Berić oduševljen je bio pobedom protiv Monaka i… »
Partizan u gostima prokrčio put do TOP 8
Danas 08.04.2023
Pobedom u Monte Karlu, košarkaši Partizana, kolo pre kraja ligaškog dela, obezbedili plasman u TOP 8 Evrolige (84:88). Trijumf nad Monakom dokaz dobrih partija u gostima, koje su crno-belima bile od kapitalne važnosti. Nije bilo košarkaša Partizana punih… »
Kapiten kapitenski - Panter: Izvukao sam nešto iz džaka (video)
Sportski žurnal 08.04.2023
Velikom trijumfu Partizana protiv Monaka kumovao je i sjajni kapiten Kevin Panter. - Došli smo ovde da pobedimo. Srećan sam što smo u tome uspeli. Uspeli smo da ostvarimo veliku pobedu na gostovanju. Stvarno sam srećan. Plasirali smo se u Top 8. Ostala… »
Vesti dana »

(Video) Crnoj Gori preti: Eksplozija?! Požar stigao do omiljene plaže, dim prekrio nebo: Dok se rasplamsavaju apokaliptične scene, turisti su uradili ovo
Blic pre 22 minutajoš 28 povezanih

Rhmz upalio najviši stepen upozorenja: Ovi delovi Srbije se crvene: Sa svakim novom prognozom, toplotni talas se produžava
Blic pre 57 minutajoš 59 povezanih

„Putin će prevariti Trampa, Rusija ne sme da menja granice silom“: Uoči sastanka američkog i ruskog lidera na Aljasci
Danas pre 2 satajoš 45 povezanih