Povezane vesti
"Partizan bio pod velikim pritiskom, svima nam bursa u glavi" Mića Berić: Uživajmo, ali čeka nas ništa manje važan meč
Mondo 08.04.2023
Partizanov as ovako govorio o ogromnom uspehu crno-belih u Evroligi. Partizanov as ovako govorio o ogromnom uspehu crno-belih u Evroligi Partizanova igračka legenda i bivši funkcioner Miroslav Mića Berić oduševljen je bio pobedom protiv Monaka i… »
Partizan u gostima prokrčio put do TOP 8
Danas 08.04.2023
Pobedom u Monte Karlu, košarkaši Partizana, kolo pre kraja ligaškog dela, obezbedili plasman u TOP 8 Evrolige (84:88). Trijumf nad Monakom dokaz dobrih partija u gostima, koje su crno-belima bile od kapitalne važnosti. Nije bilo košarkaša Partizana punih… »
Kapiten kapitenski - Panter: Izvukao sam nešto iz džaka (video)
Sportski žurnal 08.04.2023
Velikom trijumfu Partizana protiv Monaka kumovao je i sjajni kapiten Kevin Panter. - Došli smo ovde da pobedimo. Srećan sam što smo u tome uspeli. Uspeli smo da ostvarimo veliku pobedu na gostovanju. Stvarno sam srećan. Plasirali smo se u Top 8. Ostala… »
Vesti dana »
Novosadska opozicija odala poštu Oliveru Ivanoviću na godišnjicu njegovog ubistva
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
Osam godina bez odgovora: Ubistvo Olivera Ivanovića u senci nepravde
Vreme pre 8 satijoš 27 povezanih
Sindikati i medijska udruženja o Slučaju Jelene Kleut: Pojačava se represija nad univerzitetima i profesorima novinarstva
Mašina pre 2 satajoš 61 povezana
Muškarac povređen u udesu na auto-putu Miloš Veliki podlegao povredama
RTV pre 6 satijoš 65 povezanih
Tramp: Mogao bih da uvedem veće carine zemljama koje ne podržavaju SAD u vezi sa Grenlandom
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane