Povezane vesti
Gojaznost i zdravlje: Do čega sve dovode „nesmotrene“ operacije za gubitak kilograma
Južne vesti 08.04.2023
BBC Operacija za gubitak kilograma - pre i posle Sedmoro britanskih pacijenata koji su bili u Turskoj na operaciju za gubitak kilograma umrlo je posle zahvata, otkrila je istraga BBC-ja. Drugi su se vratili kući sa ozbiljnim zdravstvenim problemima posle… »
Gojaznost i zdravlje: Do čega sve dovode „nesmotrene“ operacije za gubitak kilograma
BBC News 08.04.2023
Bilo je i onih koji su se vratili sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, pokazala je istraga BBC-ja. Sedmoro britanskih pacijenata koji su bili u Turskoj na operaciju za gubitak kilograma umrlo je posle zahvata, otkrila je istraga BBC-ja. Drugi su se… »
Vesti dana »
Demonstracija sile u Areni, potom potpuno stala: Srbija razbijala Mađare, rival nije imao nikakve šanse, ali potom usledila drama!
Hot sport pre 45 minutajoš 101 povezana
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 53 povezane
Evropska unija spremila odmazdu za Trampa: Evo do kada je rok da se postigne dogovor
Telegraf pre 40 minutajoš 21 povezana