Povezane vesti
Ljajić: Voleo bih opet u vladu, srećan što nisam predsednik FSS
Radio sto plus 08.04.2023
“Ne bih se vraćao u vladu da imam resor koji je manji nego što sam imao. Ne bih po svaku cenu. Voleo bih da se vratim. Govorim vrlo načelno i vrlo iskreno”, rekao je Ljajić za list Kurir, uoči godišnjice saobraćajne nesreće u kojoj je, 10. aprila 2022… »
"Na život gledam drugačije, drugi sam čovek": Rasim Ljajić o strašnoj nesreći koju je preživeo: Ni posle godinu dana se ne…
Blic 08.04.2023
Ni posle godinu dana od nesreće u kojoj je teško povređen, i u kojoj mu je poginuo jedan od najbližih saradnika, lider SDPS Rasim Ljajić kaže da uopšte ne seća šta se tog kobnog dana dogodilo. Kaže i da su tada prvi put krenuli kolima za Istanbul. Iz… »
Ljajić: Voleo bih da se vratim u vladu, srećan sam što nisam predsednik Fudbalskog saveza Srbije
Novi magazin 08.04.2023
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je danas da se preporodio i odmorio otkad nije u izvršnoj vlasti, ali da ne beži od toga da bude u novoj vladi. "Ako napravimo dobar rezultat, pobedi koalicija, budem u toj koaliciji… »
Ljajić: Voleo bih da se vratim u vladu, Bog me pogledao što nisam predsednik FSS
N1 Info 08.04.2023
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da se preporodio i odmorio otkad nije u izvršnoj vlasti, ali da ne beži od toga da bude u novoj vladi. „Ako napravimo dobar rezultat, pobedi koalicija, budem u toj koaliciji, dobijem… »
Vesti dana »
Brnabić: Završićemo raspravu o Vladi sutra, dok neko ne padne u nesvest
Nedeljnik pre 49 minutajoš 60 povezanih
'Dobar sastanak' Trampa sa Zelenskim, prvi susret sa Netanjahuom od početka rata sa Iranom
BBC News pre 59 minutajoš 26 povezanih
Godišnje oboli 700, a premine 300 ljudi: Zašto je Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od melanoma?
Danas pre 10 satijoš 7 povezanih
Razoran zemljotres pogodio južni Japan: Potvrđene žrtve, stotine povređenih i nestali
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih