Повезане вести
Сценарио ми је пробудио успомене: Фута проговорио о филму о Џеју и великом губитку - Гледам породичне фотографије...
Мондо 08.04.2023
Александар Радуловић Фута се храбро бори с губитком супруге и оба сина, а послу се вратио ангажманом на филму "Недеља". Александар Радуловић Фута се храбро бори с губитком супруге и оба сина, а послу се вратио ангажманом на… »
„Марини би то било посебно драго, али је, нажалост, немогуће“: Фута проговорио о новом пројекту и породичним трагедијама
Нова 08.04.2023
Филм о животу славног певача Џеја Рамадановског почео је са снимањем пре три недеље, а део овог остварења је и композитор Зоран Радуловић Фута. „Прича је да иду неке наше песме у том филму, а ја ћу ту мало да помогнем. Дао… »
"Гледам породичне фотографије": Након смрти супруге и синова Фута се одлучио на потез који је одушевио многе: "То ми је…
Блиц 08.04.2023
Композитор и продуцент Александар Фута Радуловић након породичних трагедија, смрти оба сина, Милоша 2008. године и Милана Лаћа Радуловића прошле године, као и супруге Марине Туцаковић 2019. године, одлучио је да буде део филмског… »
Фута проговорио о губитку синова и супруге: Гледам породичне фотографије! Ово каже о филму о Џеју: Пробудиле су ми се успомене…
Курир 08.04.2023
Филм о животу покојног певача Џеја Рамадановског почео је да се снима пре три недеље, а део овог пројекта биће и прослављени композитор и продуцент Александар Фута Радуловић. Он је то недавно потврдио за Курир када је рекао да… »
Вести дана »

Усвојено свих 48 тачака у Скупштини: Посланици изгласали законе о легализацији, извршитељима, међународним споразумима
НИН пре 1 сатјош 45 повезаних

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Русија у "нон пејперу" тражи читав Донбас? Руске снаге покренуле напад на украјинска енергетска постројења
РТВ пре 1 сатјош 77 повезаних

Нишки студенти траже помоћ од грађана око превоза како би отишли и вратили се са скупа из Новог Сада
Јужне вести пре 1 сатјош 25 повезаних

Сахрана Небојше Павковића: Министарка Милица, министар Селаковић, Даница Грујичић, Вулин стигли на Ново гробље
Мондо пре 14 минутајош 23 повезане