Povezane vesti

Scenario mi je probudio uspomene: Futa progovorio o filmu o Džeju i velikom gubitku - Gledam porodične fotografije...

Scenario mi je probudio uspomene: Futa progovorio o filmu o Džeju i velikom gubitku - Gledam porodične fotografije...

Mondo 08.04.2023
Aleksandar Radulović Futa se hrabro bori s gubitkom supruge i oba sina, a poslu se vratio angažmanom na filmu "Nedelja". Aleksandar Radulović Futa se hrabro bori s gubitkom supruge i oba sina, a poslu se vratio angažmanom na filmu "Nedelja"… »
"Gledam porodične fotografije": Nakon smrti supruge i sinova Futa se odlučio na potez koji je oduševio mnoge: "To mi je…

"Gledam porodične fotografije": Nakon smrti supruge i sinova Futa se odlučio na potez koji je oduševio mnoge: "To mi je…

Blic 08.04.2023
Kompozitor i producent Aleksandar Futa Radulović nakon porodičnih tragedija, smrti oba sina, Miloša 2008. godine i Milana Laća Radulovića prošle godine, kao i supruge Marine Tucaković 2019. godine, odlučio je da bude deo filmskog ostvarenja o… »
„Marini bi to bilo posebno drago, ali je, nažalost, nemoguće“: Futa progovorio o novom projektu i porodičnim tragedijama

„Marini bi to bilo posebno drago, ali je, nažalost, nemoguće“: Futa progovorio o novom projektu i porodičnim tragedijama

Nova 08.04.2023
Film o životu slavnog pevača Džeja Ramadanovskog počeo je sa snimanjem pre tri nedelje, a deo ovog ostvarenja je i kompozitor Zoran Radulović Futa. „Priča je da idu neke naše pesme u tom filmu, a ja ću tu malo da pomognem. Dao sam saglasnost za… »
Futa progovorio o gubitku sinova i supruge: Gledam porodične fotografije! Ovo kaže o filmu o Džeju: Probudile su mi se…

Futa progovorio o gubitku sinova i supruge: Gledam porodične fotografije! Ovo kaže o filmu o Džeju: Probudile su mi se…

Kurir 08.04.2023
Film o životu pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima pre tri nedelje, a deo ovog projekta biće i proslavljeni kompozitor i producent Aleksandar Futa Radulović. On je to nedavno potvrdio za Kurir kada je rekao da je dao dozvolu za… »

Vesti dana »