Povezane vesti
Sa svojih premijera sam bežao kroz prozor! Šok priznanje slavnog Peleta u emisiji - "Zbrišem i pravac u auto!" (video)
Mondo 08.04.2023
Dragan Petrović Pele iznenadio sve priznanjem u emisiji "Divan šou". Dragan Petrović Pele iznenadio sve priznanjem u emisiji "Divan šou". Jedan od naših najuspešnijih glumaca Dragan Petrović Pele može se pohvaliti dugom i blistavom karijerom koju… »
"Sa svojih premijera sam bežao kroz prozor!" Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da…
Kurir 08.04.2023
Glumci su puni anegdota sa snimanja, maltene svima prija energjia i aplauzi povodom prvog prikazivanja filma u kojem glume. Doduše, takvu situaciju nismo čuli ovog puta, već potpuno obrnuto. Dragan Petrović Pele je gostovao u "Divan šou" na Kurir… »
Suva ekskluziva u emisiji “dIvan show”! Glumačke legend dragan petrović pele i boda ninković kakve do sada niste videli
Mondo 08.04.2023
Ovog vikenda na Kurir televiziju stižu prave glumačke legende! Dragana Petrovića Peleta i Bodu Ninkoviča, retko se pojavljuju u javnost, sem kada nešto nije usko vezano za njihov posao, pa je utoliko veća ekskluziva njihov dolazak u emisiju „dIvan… »
Vesti dana »

Da li je baš ovo oružje korišćeno protiv građana? Vozilo s velikom crnom kutijom na krovu ubrzano napušta Beograd, snimak kruži društvenim mrežama VIDEO
Nova pre 50 minutajoš 56 povezanih

Zlatibor Lončar: Netačno da je neko umro od posledica srčanog udara izazvanog „zvučnim topom“
Danas pre 1 satjoš 34 povezane

Veliki požar u Kočanima u Severnoj Makedoniji – stradalo 59 ljudi, 18 povređenih u kritičnom stanju
RTS pre 8 minutajoš 219 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 2 satajoš 27 povezanih