Povezane vesti
Roditelji me teraju da se udam i rodim, a ja ni dečka nemam! Milica iskreno o ljubavnom životu - Odmah bih zatrudnela!
Mondo 08.04.2023
Milica Todorović ne krije da jedva čeka da postane majka i osnuje porodicu, ali toga nema ni na vidiku, jer je i dalje sama. Milica Todorović ne krije da jedva čeka da postane majka i osnuje porodicu, ali toga nema ni na vidiku, jer je i dalje sama… »
"Roditelji me teraju da se udam i rodim dete, a ja ni dečka nemam": Milica Todorović nikad iskrenije o privatnom životu…
Blic 08.04.2023
Milica Todorović priznaje da je njenim roditeljima velika želja da dobiju unuče, te da joj često govore da bi voleli da se to uskoro ostvari. Sa druge strane i pevačica priznaje da je to njena velika želja, ali da trenutno nema dečka sa kojim bi… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO: Lokalizovan požar u magacinu u Industrijskoj zoni u Novom Sadu, dve osobe povređene
Radio 021 pre 2 minutajoš 19 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju raspravu o rebalansu budžeta i još 58 tačaka dnevnog reda
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Čak 38 stepeni, pa totalni obrt: Otkrivamo da li Srbiji prete grmljavinske nepogode
Telegraf pre 17 minutajoš 15 povezanih
U Srbiji trenutno aktivno 29 požara: Na Stolovima zaustavljeno širenje vatre, bolja situacija u Deliblatskoj peščari, ali da i dalje postoje podzemna žarišta koja mogu da se aktiviraju
Nova pre 42 minutajoš 11 povezanih
Studenti čačanskog fakulteta prikupili pomoć za vatrogasce u Kraljevu koji gase požar na Stolovima
Danas pre 32 minutajoš 2 povezane