Povezane vesti
Roditelji me teraju da se udam i rodim, a ja ni dečka nemam! Milica iskreno o ljubavnom životu - Odmah bih zatrudnela!
Mondo 08.04.2023
Milica Todorović ne krije da jedva čeka da postane majka i osnuje porodicu, ali toga nema ni na vidiku, jer je i dalje sama. Milica Todorović ne krije da jedva čeka da postane majka i osnuje porodicu, ali toga nema ni na vidiku, jer je i dalje sama… »
"Roditelji me teraju da se udam i rodim dete, a ja ni dečka nemam": Milica Todorović nikad iskrenije o privatnom životu…
Blic 08.04.2023
Milica Todorović priznaje da je njenim roditeljima velika želja da dobiju unuče, te da joj često govore da bi voleli da se to uskoro ostvari. Sa druge strane i pevačica priznaje da je to njena velika želja, ali da trenutno nema dečka sa kojim bi… »
Vesti dana »

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 2 satajoš 42 povezane

Dačić je upravo rekao da studentkinja Nikolina laže da joj je Kričak pretio: Sramna izjava ministra policije, čuva ozloglašeni JZO
Nova pre 6 minutajoš 25 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplim intervalima do četvrtka
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 29 povezanih