Povezane vesti

Roditelji me teraju da se udam i rodim, a ja ni dečka nemam! Milica iskreno o ljubavnom životu - Odmah bih zatrudnela!

Roditelji me teraju da se udam i rodim, a ja ni dečka nemam! Milica iskreno o ljubavnom životu - Odmah bih zatrudnela!

Mondo 08.04.2023
Milica Todorović ne krije da jedva čeka da postane majka i osnuje porodicu, ali toga nema ni na vidiku, jer je i dalje sama. Milica Todorović ne krije da jedva čeka da postane majka i osnuje porodicu, ali toga nema ni na vidiku, jer je i dalje sama… »
"Roditelji me teraju da se udam i rodim dete, a ja ni dečka nemam": Milica Todorović nikad iskrenije o privatnom životu…

"Roditelji me teraju da se udam i rodim dete, a ja ni dečka nemam": Milica Todorović nikad iskrenije o privatnom životu…

Blic 08.04.2023
Milica Todorović priznaje da je njenim roditeljima velika želja da dobiju unuče, te da joj često govore da bi voleli da se to uskoro ostvari. Sa druge strane i pevačica priznaje da je to njena velika želja, ali da trenutno nema dečka sa kojim bi… »
"Roditelji me teraju da rodim, a ja ni dečka nemam" Milica o ljubavnom životu: Jedva čekam da nađem nekog ko ima nešto u…

"Roditelji me teraju da rodim, a ja ni dečka nemam" Milica o ljubavnom životu: Jedva čekam da nađem nekog ko ima nešto u…

Kurir 08.04.2023
Milica Todorović (32) kaže da je majka Jasmina i otac Milan teraju da rodi dete, ali da ona nema sa kim da zatrudni! Pevačica priznaje da bi volela da se ostvari kao majka, ali je svesna da prvo mora da nađe dečka. - Roditelji me ranije nisu terali… »

Vesti dana »