Повезане вести

Мислио сам да ми је потребна стручна помоћ, али успео сам: Српски певач о борби с алкохолом - "Бог ми је дао шансу"

Мислио сам да ми је потребна стручна помоћ, али успео сам: Српски певач о борби с алкохолом - "Бог ми је дао шансу"

Мондо 08.04.2023
Пеђа Јовановић отворено је причао о борби с алкохолизмом с којим је чврстом одлуком успео да се избори без стручне помоћи. Пеђа Јовановић отворено је причао о борби с алкохолизмом с којим је чврстом одлуком успео да се избори без… »
"Имао сам проблем са пићем, хтео сам да тражим стручну помоћ" Пеђа Јовановић се дуго борио са пороком, пролазио кроз пакао…

"Имао сам проблем са пићем, хтео сам да тражим стручну помоћ" Пеђа Јовановић се дуго борио са пороком, пролазио кроз пакао…

Блиц 08.04.2023
Популарни певач Пеђа Јовановић открио је како се решио проблема званог - алкохол. Он је на самом почетку разговора истакао да је имао велике проблеме, али да о томе жели јавно да прича. - Проблем са алкохолом је свакако једна… »
"Због алкохола сам хтео да тражим стручну помоћ" Пеђа Јовановић о борби с пороком: Узмем једну, две ракије и тако у недоглед…

"Због алкохола сам хтео да тражим стручну помоћ" Пеђа Јовановић о борби с пороком: Узмем једну, две ракије и тако у недоглед…

Курир 08.04.2023
Певач Пеђа Јовановић проговорио је о проблему са којим се дуго борио и који му је на неки начин променио живот. Он је на крају успео да се избори са алкохолом, а имао је у поруке за све који пролазе кроз исти проблем. Пеђа је… »

Вести дана »