Povezane vesti

De Zerbi posle haosa protiv Totenhema: "Stelini me nije poštovao, nikoga nisam vređao!"

De Zerbi posle haosa protiv Totenhema: "Stelini me nije poštovao, nikoga nisam vređao!"

Sportske.net 08.04.2023
Fudbaleri Totenhema pobedili su ekipu Brajtona na domaćem terenu rezultatom 2:1 u utakmici 30. kola Premijer lige Engleske. Hjun Min Son je doveo domaću ekipu u vođstvo u 10. minutu, da bi sedam minuta kasnije zbog igranja rukom bio poništen pogodak… »
De Zerbi: Stelini me nije poštovao

De Zerbi: Stelini me nije poštovao

Sport klub 08.04.2023
Burno je bilo u meču Premijer ligu u kojem je Totenhem savladao Brajton 2:1. Treneri oba tima, Italijani Kristijano Stelini i Roberto De Zerbi su isključeni u 56. minutu posle žestokog verbalnog sukoba. De Zerbi, strateg Brajtona, otpužio je svog… »
Njukasl pobedio Brentford, Toni pogodio i promašio penal, Kejn ponovo spasao Totenhem (video)

Njukasl pobedio Brentford, Toni pogodio i promašio penal, Kejn ponovo spasao Totenhem (video)

Sportski žurnal 08.04.2023
Novi poraz Čelzija, meru mu uzeo Vulverhempton, poraz Fulama bez Mitrovića, Bornmutu derbi začelja sa Lisicama. Fudbaleri Njukasla pobedili su na gostovanju Brentford 2:1 u utakmici 30. kola Premijer lige. Londonski tim je do vođstva mogao u osmom… »
Totenhem nadigrao Brajton: Vulvsi pokvarili debi Lampardu na klupi Čelsija

Totenhem nadigrao Brajton: Vulvsi pokvarili debi Lampardu na klupi Čelsija

Euronews 08.04.2023
Posle dva meča bez pobede, Totenhem je uspeo da se vrati na pravi kolosek i osvoji važne bodove u borbi za Ligu šampiona naredne sezone. Ekipa iz Londona savladala je Brajton na svom terenu 2:1 (1:1) i tako osam kola pre kraja engleskog prvenstva… »
Više šok, nego terapija - poraz Lampardovog Čelsija, Italijani "zakuvali" u Londonu!

Više šok, nego terapija - poraz Lampardovog Čelsija, Italijani "zakuvali" u Londonu!

Sportske.net 08.04.2023
Čelsiju nikako da krene ni sa novim trenerom, ekipa Frenka Lamparda poražena je u gostima od Vulverhemptona rezultatom 1:0. "Plavci" na terenu nisu pokazali mnogo toga, domaćin je čvrstom igrom prilično lako izlazio na kraj sa često bezopasnim… »
Totenhem slavi Sona i Kejna, Čelsiju ne pomaže ni Lampard

Totenhem slavi Sona i Kejna, Čelsiju ne pomaže ni Lampard

Sport klub 08.04.2023
U udarnom terminu u subotu odigrano je šest utakmica 30. kola Premijer lige. Nijedna nije završena nerešenim rezultatom. Pobede su ostvarili Aston Vila, Totenhem, Njukasl, Vest Hem, Bornmut i Vulverhempton. Derbi je po mestima na tabeli igran u Londonu… »
Majstor! Pogledajte spektakularan gol Sona na meču Totenhem - Brajton (video)

Majstor! Pogledajte spektakularan gol Sona na meču Totenhem - Brajton (video)

Večernje novosti 08.04.2023
U Londonu se trenutno igra interesantan duel između Totenhama i Brajtona, trenutan rezultat je 2:1 za londonski tim a domaćin je do prvog pogotka na meču gola došao spektakularnim golom. FOTO: AP/Tanjug Totenham i Brajton su ultra-napadački timovi… »

Vesti dana »