Povezane vesti

De Zerbi posle haosa protiv Totenhema: "Stelini me nije poštovao, nikoga nisam vređao!"

De Zerbi posle haosa protiv Totenhema: "Stelini me nije poštovao, nikoga nisam vređao!"

Sportske.net 08.04.2023
Fudbaleri Totenhema pobedili su ekipu Brajtona na domaćem terenu rezultatom 2:1 u utakmici 30. kola Premijer lige Engleske. Hjun Min Son je doveo domaću ekipu u vođstvo u 10. minutu, da bi sedam minuta kasnije zbog igranja rukom bio poništen pogodak… »
De Zerbi: Stelini me nije poštovao

De Zerbi: Stelini me nije poštovao

Sport klub 08.04.2023
Burno je bilo u meču Premijer ligu u kojem je Totenhem savladao Brajton 2:1. Treneri oba tima, Italijani Kristijano Stelini i Roberto De Zerbi su isključeni u 56. minutu posle žestokog verbalnog sukoba. De Zerbi, strateg Brajtona, otpužio je svog… »
Totenhem nadigrao Brajton: Vulvsi pokvarili debi Lampardu na klupi Čelsija

Totenhem nadigrao Brajton: Vulvsi pokvarili debi Lampardu na klupi Čelsija

Euronews 08.04.2023
Posle dva meča bez pobede, Totenhem je uspeo da se vrati na pravi kolosek i osvoji važne bodove u borbi za Ligu šampiona naredne sezone. Ekipa iz Londona savladala je Brajton na svom terenu 2:1 (1:1) i tako osam kola pre kraja engleskog prvenstva… »
Više šok, nego terapija - poraz Lampardovog Čelsija, Italijani "zakuvali" u Londonu!

Više šok, nego terapija - poraz Lampardovog Čelsija, Italijani "zakuvali" u Londonu!

Sportske.net 08.04.2023
Čelsiju nikako da krene ni sa novim trenerom, ekipa Frenka Lamparda poražena je u gostima od Vulverhemptona rezultatom 1:0. "Plavci" na terenu nisu pokazali mnogo toga, domaćin je čvrstom igrom prilično lako izlazio na kraj sa često bezopasnim… »
Totenhem slavi Sona i Kejna, Čelsiju ne pomaže ni Lampard

Totenhem slavi Sona i Kejna, Čelsiju ne pomaže ni Lampard

Sport klub 08.04.2023
U udarnom terminu u subotu odigrano je šest utakmica 30. kola Premijer lige. Nijedna nije završena nerešenim rezultatom. Pobede su ostvarili Aston Vila, Totenhem, Njukasl, Vest Hem, Bornmut i Vulverhempton. Derbi je po mestima na tabeli igran u Londonu… »
Majstor! Pogledajte spektakularan gol Sona na meču Totenhem - Brajton (video)

Majstor! Pogledajte spektakularan gol Sona na meču Totenhem - Brajton (video)

Večernje novosti 08.04.2023
U Londonu se trenutno igra interesantan duel između Totenhama i Brajtona, trenutan rezultat je 2:1 za londonski tim a domaćin je do prvog pogotka na meču gola došao spektakularnim golom. FOTO: AP/Tanjug Totenham i Brajton su ultra-napadački timovi… »

Vesti dana »