Повезане вести
„Пио сам доста, био сам често на журкама“: Исповест једног од најомраженијих тенисера данашњице
Нова 09.04.2023
Беноа Пер је некада био 18. тенисер света, а онда је све кренуло низбрдо. Француски тенисер Беноа Пер, који је важио за великог талента, поделио је детаље из живота који су га у великој мери омели у грађењу боље каријере. Пуно… »
Контроверзни Пер доживео епифанију Пио сам много! Француз открио са каквим се проблемима борио
Вечерње новости 09.04.2023
КОНТРОВЕРЗНИ француски тенисер Беноа Пер говорио је о проблемима са алкохолом који су га мучили у прошлости. ЕПА/ЕФЕ Он је пред почетак мастерса у Монте Карлу отворио душу. - Када ми се глава коначно смирила рекао сам себи да… »
Пио сам много, али нисам алкохоличар! Познати тенисер отворио душу: Схватио сам да морам да престанем!
Мондо 09.04.2023
Беноа Пер причао је о поблемима са алкохолом и новом почетку. Беноа Пер причао је о поблемима са алкохолом и новом почетку. Беноа Пер (33) више је познат по испадима и контроверзним понашањем него по резултатима у свету тениса… »
Вести дана »

Руси поново подигли борбене авионе; "Безбедносна зона је нарушена"
Б92 пре 23 минутајош 39 повезаних

Парада "Снага јединства" – ново наоружање први пут пред јавношћу, није виђено ни на генералној проби
РТС пре 18 минутајош 33 повезане

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Недељник пре 3 сатајош 8 повезаних

Седница Скупштине града Београда – Бранко Коцкица дао оставку, усвојени ребаланси програма пословања више јавних предузећа (ФОТО)
Данас пре 3 сатајош 46 повезаних