Povezane vesti

„Pio sam dosta, bio sam često na žurkama“: Ispovest jednog od najomraženijih tenisera današnjice

„Pio sam dosta, bio sam često na žurkama“: Ispovest jednog od najomraženijih tenisera današnjice

Nova 09.04.2023
Benoa Per je nekada bio 18. teniser sveta, a onda je sve krenulo nizbrdo. Francuski teniser Benoa Per, koji je važio za velikog talenta, podelio je detalje iz života koji su ga u velikoj meri omeli u građenju bolje karijere. Puno je pio, a već neko… »
Kontroverzni Per doživeo epifaniju Pio sam mnogo! Francuz otkrio sa kakvim se problemima borio

Kontroverzni Per doživeo epifaniju Pio sam mnogo! Francuz otkrio sa kakvim se problemima borio

Večernje novosti 09.04.2023
KONTROVERZNI francuski teniser Benoa Per govorio je o problemima sa alkoholom koji su ga mučili u prošlosti. EPA/EFE On je pred početak mastersa u Monte Karlu otvorio dušu. - Kada mi se glava konačno smirila rekao sam sebi da moram da prestanem da… »
Pio sam mnogo, ali nisam alkoholičar! Poznati teniser otvorio dušu: Shvatio sam da moram da prestanem!

Pio sam mnogo, ali nisam alkoholičar! Poznati teniser otvorio dušu: Shvatio sam da moram da prestanem!

Mondo 09.04.2023
Benoa Per pričao je o poblemima sa alkoholom i novom početku. Benoa Per pričao je o poblemima sa alkoholom i novom početku. Benoa Per (33) više je poznat po ispadima i kontroverznim ponašanjem nego po rezultatima u svetu tenisa. Često je pravio… »

Vesti dana »