Povezane vesti
„Pio sam dosta, bio sam često na žurkama“: Ispovest jednog od najomraženijih tenisera današnjice
Nova 09.04.2023
Benoa Per je nekada bio 18. teniser sveta, a onda je sve krenulo nizbrdo. Francuski teniser Benoa Per, koji je važio za velikog talenta, podelio je detalje iz života koji su ga u velikoj meri omeli u građenju bolje karijere. Puno je pio, a već neko vreme… »
Kontroverzni Per doživeo epifaniju Pio sam mnogo! Francuz otkrio sa kakvim se problemima borio
Večernje novosti 09.04.2023
KONTROVERZNI francuski teniser Benoa Per govorio je o problemima sa alkoholom koji su ga mučili u prošlosti. EPA/EFE On je pred početak mastersa u Monte Karlu otvorio dušu. - Kada mi se glava konačno smirila rekao sam sebi da moram da prestanem da pijem… »
Pio sam mnogo, ali nisam alkoholičar! Poznati teniser otvorio dušu: Shvatio sam da moram da prestanem!
Mondo 09.04.2023
Benoa Per pričao je o poblemima sa alkoholom i novom početku. Benoa Per pričao je o poblemima sa alkoholom i novom početku. Benoa Per (33) više je poznat po ispadima i kontroverznim ponašanjem nego po rezultatima u svetu tenisa. Često je pravio skandale… »
Vesti dana »

U PKS održana javna rasprava o mineralnim sirovinama, poseban fokus na zelenim i digitalnim tranzicijama
RTS pre 57 minutajoš 36 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 5 satijoš 61 povezana