Povezane vesti
„Pio sam dosta, bio sam često na žurkama“: Ispovest jednog od najomraženijih tenisera današnjice
Nova 09.04.2023
Benoa Per je nekada bio 18. teniser sveta, a onda je sve krenulo nizbrdo. Francuski teniser Benoa Per, koji je važio za velikog talenta, podelio je detalje iz života koji su ga u velikoj meri omeli u građenju bolje karijere. Puno je pio, a već neko vreme… »
Kontroverzni Per doživeo epifaniju Pio sam mnogo! Francuz otkrio sa kakvim se problemima borio
Večernje novosti 09.04.2023
KONTROVERZNI francuski teniser Benoa Per govorio je o problemima sa alkoholom koji su ga mučili u prošlosti. EPA/EFE On je pred početak mastersa u Monte Karlu otvorio dušu. - Kada mi se glava konačno smirila rekao sam sebi da moram da prestanem da pijem… »
Pio sam mnogo, ali nisam alkoholičar! Poznati teniser otvorio dušu: Shvatio sam da moram da prestanem!
Mondo 09.04.2023
Benoa Per pričao je o poblemima sa alkoholom i novom početku. Benoa Per pričao je o poblemima sa alkoholom i novom početku. Benoa Per (33) više je poznat po ispadima i kontroverznim ponašanjem nego po rezultatima u svetu tenisa. Često je pravio skandale… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 80 povezanih

Lidija i Predrag Ocokoljić sa decom na gala slavlju: Sve oči uprte u Helenu i Viktora
Story pre 49 minutajoš 58 povezanih

Ulaz u zgradu u kojoj stanuje Nikola Kalinić išaran uvredljivim porukama
Radio sto plus pre 3 satajoš 15 povezanih

Pripreme za vojnu paradu paralisale deo Beograda: Vlast protiv blokada, osim kad ona blokira
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih