Povezane vesti
Beograđanka Sela da popije kapućino pa se iznenadila kada je stigao račun: Sada naplaću i ovu stavku, ovako se papreno ugrađuju…
Kurir 09.04.2023
Jednu beograđanku iznenadio je račun koji je dobila u jednoj piceriji blizu Železničke stanice u Beogradu. - Sela sam u atraktivnu piceriju nadomak Železničke stanice u Beogradu i poručila kapućino. Ali, kako je bio prilično jak (kiseo) za moj ukus… »
Ana uživala u kafi, pa joj preselo zbog računa! Paprena cena jednog dodatka, otkrivena "šema" debelog ugrađivanja
Mondo 09.04.2023
Beograđanka Ana iznenadila se kada je dobila račun u jednoj piceriji u centru grada blizu Železničke stanice. Beograđanka Ana iznenadila se kada je dobila račun u jednoj piceriji u centru grada blizu Železničke stanice. Jedna Ana iz Beograda otišla je na… »
Beogradski kafići se papreno "ugrađuju" na dodatku meda: Anu šokirao ukupan iznos na računu za kafu
Telegraf 09.04.2023
Nije tajna da postoji određena HoReCa kategorija meda, poznata i kao ugostiteljski med, a uglavnom je reč o mešavini odabranih sorti meda sa planina Srbije. - Sela sam u atraktivnu piceriju nadomak Železničke stanice u Beogradu i poručila kapućino. Ali… »
Vesti dana »

Požar u stambenoj zgradi u Rakovici: Dve ženske osobe stradale
Euronews pre 7 minutajoš 25 povezanih

Dejan Vuk Stanković: Ministar bira direktore škola, uskoro konkurs za Petu
Beta pre 37 minutajoš 24 povezane

Policija pojačano kontroliše prekršaje kojima se ugrožavaju pešaci
Vranje news pre 22 minutajoš 26 povezanih

Hladno jutro u Srbiji, tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 20 stepeni
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane