Повезане вести
Муж ме је 17 пута убо ножем, крвава сам носила децу код комшија! Исповест жртве породичног насиља: “Сад је на слободи!”…
Мондо 09.04.2023
Ова жена претрпела је стравично породично насиље, њу је њен бивши супруг избо чак 17 пута! Ова жена претрпела је стравично породично насиље, њу је њен бивши супруг избо чак 17 пута! Жена која је желела да остане анонимна… »
Узнемирујуће! Супруг бацио дете на под и забо ми нож тик до срца: Језива исповест жене о насиљу, водитељка је заплакала!
Курир 09.04.2023
У животу сваке жене постоји период када се осећа рањиво и несигурно, али за неке, та несигурност се претвара у прави хорор. Управо тако је било и у животу ове храбре мајке која је трпела насиље у породици годинама. Иако жели да… »
Потресна исповест жене чија је жеља да заштити своју децу била јача од оштрог ножа! “Црна хроника” вечерас у 19.15
Мондо 09.04.2023
Вечерас у 19.15 часова на Курир телевизији гошћа емисије "Црна хроника" је жена борац, самохрана мајка два дечака и жртва породичног насиља. Вечерас у 19.15 часова на Курир телевизији гошћа емисије "Црна хроника" је жена борац… »
Вести дана »
Међународна акција појачане контроле саобраћаја у периоду од 15. до 21. децембра
Пиротске вести пре 26 минутајош 30 повезаних
Србија у врху Европе по смртности од рака, али је стадион важнији од новог Института за онкологију од кога имамо само - локацију
Н1 Инфо пре 2 сатајош 1 повезана
Колико је Украјинаца против повлачења из Донбаса; због чега су се сукобили Сикорски и Сијарто
РТС пре 1 минутјош 28 повезаних
Тела Роба Рајнера и супруге и даље у кући: Глумац у сузама дошао да види шта се дешава, шокирао се призором
Курир пре 31 минутајош 54 повезане
Временска прогноза за понедељак, 15. децембар: Данас јутро магловито, током дана сунчано
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних