Povezane vesti
Muž me je 17 puta ubo nožem, krvava sam nosila decu kod komšija! Ispovest žrtve porodičnog nasilja: “Sad je na…
Mondo 09.04.2023
Ova žena pretrpela je stravično porodično nasilje, nju je njen bivši suprug izbo čak 17 puta! Ova žena pretrpela je stravično porodično nasilje, nju je njen bivši suprug izbo čak 17 puta! Žena koja je želela da ostane anonimna doživela je… »
Uznemirujuće! Suprug bacio dete na pod i zabo mi nož tik do srca: Jeziva ispovest žene o nasilju, voditeljka je zaplakala!
Kurir 09.04.2023
U životu svake žene postoji period kada se oseća ranjivo i nesigurno, ali za neke, ta nesigurnost se pretvara u pravi horor. Upravo tako je bilo i u životu ove hrabre majke koja je trpela nasilje u porodici godinama. Iako želi da ostane anonimna… »
Potresna ispovest žene čija je želja da zaštiti svoju decu bila jača od oštrog noža! Gledajte “Crnu hroniku”…
Kurir 09.04.2023
Večeras u 19.15 časova na Kurir televiziji gošća emisije "Crna hronika" je žena borac, samohrana majka dva dečaka i žrtva porodičnog nasilja. Svaka treća žena u Srbiji pretrpela je neki vid nasilja. Nasilje nad ženama i devojčicama predstavlja… »
Potresna ispovest žene čija je želja da zaštiti svoju decu bila jača od oštrog noža! “Crna hronika” večeras u 19.15
Mondo 09.04.2023
Večeras u 19.15 časova na Kurir televiziji gošća emisije "Crna hronika" je žena borac, samohrana majka dva dečaka i žrtva porodičnog nasilja. Večeras u 19.15 časova na Kurir televiziji gošća emisije "Crna hronika" je žena borac, samohrana… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 6 satijoš 33 povezane
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 3 satajoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 2 satajoš 20 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje u svim školama u Srbiji skraćeni časovi
Blic pre 3 satajoš 27 povezanih