Povezane vesti
Poslednji nirnberški tužilac Bendžamin Ferenc preminuo u 104. godini
Novi magazin 09.04.2023
Amerikanac Bendžamin Ferenc, koji je bio poslednji tužilac u Nirnberškom procesu, preminuo je u 104. godini posle života posvećenog međunarodnoj pravdi, saopštio je njegov sin. "Umro je mirno u snu u petak uveče u staračkom domu u američkoj saveznoj… »
Poslednji nirnberški tužilac Bendžamin Ferenc preminuo u 104. godini
Radio sto plus 09.04.2023
“Umro je mirno u snu u petak uveče u staračkom domu u američkoj saveznoj državi Floridi. Da je moj otac mogao da da još jednu izjavu, siguran sam da bi rekao – zakon, a ne rat”, rekao je Donald Ferenc. Ferenc je imao 27 godina kada je postao tužilac SAD… »
U 104. godini: Preminuo Ben Ferenc, poslednji tužilac koji je osuđivao naciste za zločine
Radio 021 09.04.2023
Američki advokat Ben Ferenc, poslednji tužilac iz Nirnberškog procesa tokom kojeg se sudilo nacistima za zločine iz Drugog svetskog rata, preminuo je u petak u 104. godini. Ferenc je osigurao presude protiv 22 nacistička komandanta smrti, a vest o… »
Vesti dana »
Protest ispred policijske stanice 29. novembar zbog hapšenja studenata
Vreme pre 56 minutajoš 14 povezanih
Buran početak aprila u regionu, od hladnog i kišovitog do pravog letnjeg vremena: Ovaj grad će biti najtopliji
Mondo pre 6 satijoš 24 povezane
Supruga: Moj muž pretučen u kabinetu predsednika Opštine Kosjerić - došao da pita kad će biti asfaltirana ulica
N1 Info pre 5 satijoš 6 povezanih
Iranski komandosi pronašli pilota F-35: Zavarali trag Amerikancima i uhapsili ga
Večernje novosti pre 1 minutjoš 27 povezanih