Povezane vesti
Darka i mene su smirivali da nam ne popucaju konci! Goga imala jake bolove, ležala u bolnici s kolegom - "Nije naivno"
Mondo 09.04.2023
Pevačica Goga Sekulić progovorila je operaciji grudi na koju je morala da ide jer je trpela jake bolove, a otkrila je i da je u bolnici ležala sa kolegom Darkom Lazićem, te da su morali da ih smiruju. Pevačica Goga Sekulić progovorila je operaciji… »
Goga Sekulić zamenila silikone u grudima, a na klinici srela Darka Lazića! Pravili su haos, doktor ih stalno opominjao…
Blic 09.04.2023
Goga Sekulić nedavno je zbog bolova u leđima odlučila da zameni silikonske implante u grudima. Naime, Goga je sada za emisiju Premijera - Vikend specijal'' otkrila sve detalje ove plastične operacije koju je nedavno imala na istoj klinici na kojoj se… »
"Smirivali su me da mi ne popucaju konci" Goga Sekulić otkrila detalje operacije grudi i koji kolega je ležao sa njom u…
Kurir 09.04.2023
Goga Sekulić nedavno je zbog bolova u leđima odlučila da zameni silikonske implante u grudima. Naime, Goga je sada za emisiju Premijera - Vikend specijal'' otkrila sve detalje ove plastične operacije koju je nedavno imala na istoj klinici na kojoj se… »
Vesti dana »
(BLOG) Skupština Srbije izglasala budžet za 2025. godinu, opozicija ne učestvuje u radu parlamenta
N1 Info pre 38 minutajoš 55 povezanih
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 38 minutajoš 42 povezane
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih