Повезане вести
Џејмс Рубин: На Балкану постоји проблем са руским дезинформацијама
Политика 10.04.2023
Специјални изасланик и координатор Центра за глобално ангажовање Стејт департмента Џејмс Рубин данас почиње посету Црној Гори, Македонији и Албанији, где ће разговарати о борби против руских дезинформација. Како је саопштено… »
Рубин у Подгорици: Нова влада хитно да се позабави руским дезинформацијама
Глас Америке 10.04.2023
Специјални изасланик и координатор Центра за глобално ангажовање Стејт департмента, Џејмс Рубин, саопштио је у понедјељак у Подгорици да у Црној Гори постоје медији који шире руске дезинформације и поручио да нова влада треба… »
Изасланик САД: Уверен сам да се Црна Гора неће поново окренути Београду и Москви
Радио 021 10.04.2023
Специјални амерички изасланик и координатор Центра за глобално ангажовање при Стејт департменту Џејмс Рубин изјавио је да је уверен да се Црна Гора неће поново окренути Београду и Москви. "Након разговора са црногорским… »
Стари клинтонов "јастреб" у Подгорици Рубин: Уверен сам да се Црна Гора неће поново окренути Београду и Москви
Вечерње новости 10.04.2023
ЧУВЕНИ јастреб из Клинтонове администрације, кога смо добро запамтили у време агресије НАТО на СРЈ 1999. године, поново се активирао, али сада у својству изасланика Стејт департмента за наш регион. Судећи по његовим првим… »
Рубин: Уверен сам да се Црна Гора неће поново окренути Београду и Москви
Нови магазин 10.04.2023
Специјални амерички изасланик и координатор Центра за глобално ангажовање при Стејт департменту Џејмс Рубин (Јамес) изјавио је данас у Подгорици да је уверен да се Црна Гора неће поново окренути Београду и Москви. "Након… »
Данас 10.04.2023
Специјални амерички изасланик и координатор Центра за глобално ангажовање при Стејт департменту Џејмс Рубин (Јамес) изјавио је данас у Подгорици да је уверен да се Црна Гора неће поново окренути Београду и Москви. „Након… »
Рубин увјерен да ће борба против дезинформација бити приоритет нових власти Црне Горе
Слободна Европа 10.04.2023
Специјални изасланик и координатор Центра за глобално ангажовање америчког Стејт дипартмента Џејмс Рубин (Јамес) казао је у понедјељак у Подгорици да је након разговора са црногорским званичницима и лидерима партија "увјерен… »
Изасланик САД: Било би добро да се верници СПЦ сете да су Украјинци православци
Н1 Инфо 10.04.2023
Специјални амерички изасланик и координатор Центра за глобално ангажовање при Стејт департменту Џејмс Рубин изјавио је у Подгорици да је уверен да се Црна Гора неће поново окренути Београду и Москви. „Након разговора са… »
Радио сто плус 10.04.2023
“Након разговора са црногорским званичницима и лидерима партија, уверен сам да се Црна Гора неће поново окренути Београду и Москви”, рекао је Рубин на брифингу за новинаре у Подгорици, где је почео посету региону. Рубин је рекао… »
Известилац Стејт департмента Џејмс Рубин у посети региону: Разговори о борби против руских дезинформација
Данас 10.04.2023
Специјални изасланик и координатор Центра Стејт департмента САД за глобално ангажовање, Џејмс Рубин (Јамес), данас почиње посете Црној Гори, Северној Македонији и Албанији ради разговора о борби против руских дезинформација, а… »
Џејмс Рубин од данас у региону о борби против руских дезинформација
Н1 Инфо 10.04.2023
Специјални изасланик и координатор Центра Стејт департмента САД за глобално ангажовање, Џејмс Рубин, данас почиње посете Црној Гори, Северној Македонији и Албанији ради разговора о борби против руских дезинформација, а верује… »
Вести дана »
Трамп тврди да је Путин прихватио позив у Одбор за мир у Гази, из Русије још није стигла потврда
Данас пре 5 сатијош 3 повезане
Трамп одустао од царина европским земљама, на помолу договор о Гренланду
Данас пре 4 сатијош 4 повезане