Povezane vesti
Džejms Rubin: Na Balkanu postoji problem sa ruskim dezinformacijama
Politika 10.04.2023
Specijalni izaslanik i koordinator Centra za globalno angažovanje Stejt departmenta Džejms Rubin danas počinje posetu Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji, gde će razgovarati o borbi protiv ruskih dezinformacija. Kako je saopšteno iz Stejt departmenta… »
Rubin u Podgorici: Nova vlada hitno da se pozabavi ruskim dezinformacijama
Glas Amerike 10.04.2023
Specijalni izaslanik i koordinator Centra za globalno angažovanje Stejt departmenta, Džejms Rubin, saopštio je u ponedjeljak u Podgorici da u Crnoj Gori postoje mediji koji šire ruske dezinformacije i poručio da nova vlada treba time hitno da se… »
Izaslanik SAD: Uveren sam da se Crna Gora neće ponovo okrenuti Beogradu i Moskvi
Radio 021 10.04.2023
Specijalni američki izaslanik i koordinator Centra za globalno angažovanje pri Stejt departmentu Džejms Rubin izjavio je da je uveren da se Crna Gora neće ponovo okrenuti Beogradu i Moskvi. "Nakon razgovora sa crnogorskim zvaničnicima i liderima… »
Stari klintonov "jastreb" u Podgorici Rubin: Uveren sam da se Crna Gora neće ponovo okrenuti Beogradu i Moskvi
Večernje novosti 10.04.2023
ČUVENI jastreb iz Klintonove administracije, koga smo dobro zapamtili u vreme agresije NATO na SRJ 1999. godine, ponovo se aktivirao, ali sada u svojstvu izaslanika Stejt departmenta za naš region. Sudeći po njegovim prvim aktivnostima, nije daleko… »
Rubin: Uveren sam da se Crna Gora neće ponovo okrenuti Beogradu i Moskvi
Novi magazin 10.04.2023
Specijalni američki izaslanik i koordinator Centra za globalno angažovanje pri Stejt departmentu Džejms Rubin (James) izjavio je danas u Podgorici da je uveren da se Crna Gora neće ponovo okrenuti Beogradu i Moskvi. "Nakon razgovora sa crnogorskim… »
Danas 10.04.2023
Specijalni američki izaslanik i koordinator Centra za globalno angažovanje pri Stejt departmentu Džejms Rubin (James) izjavio je danas u Podgorici da je uveren da se Crna Gora neće ponovo okrenuti Beogradu i Moskvi. „Nakon razgovora sa crnogorskim… »
Rubin uvjeren da će borba protiv dezinformacija biti prioritet novih vlasti Crne Gore
Slobodna Evropa 10.04.2023
Specijalni izaslanik i koordinator Centra za globalno angažovanje američkog Stejt dipartmenta Džejms Rubin (James) kazao je u ponedjeljak u Podgorici da je nakon razgovora sa crnogorskim zvaničnicima i liderima partija "uvjeren da se Crna Gora neće… »
Izaslanik SAD: Bilo bi dobro da se vernici SPC sete da su Ukrajinci pravoslavci
N1 Info 10.04.2023
Specijalni američki izaslanik i koordinator Centra za globalno angažovanje pri Stejt departmentu Džejms Rubin izjavio je u Podgorici da je uveren da se Crna Gora neće ponovo okrenuti Beogradu i Moskvi. „Nakon razgovora sa crnogorskim zvaničnicima i… »
Radio sto plus 10.04.2023
“Nakon razgovora sa crnogorskim zvaničnicima i liderima partija, uveren sam da se Crna Gora neće ponovo okrenuti Beogradu i Moskvi”, rekao je Rubin na brifingu za novinare u Podgorici, gde je počeo posetu regionu. Rubin je rekao da veruje da će… »
Izvestilac Stejt departmenta Džejms Rubin u poseti regionu: Razgovori o borbi protiv ruskih dezinformacija
Danas 10.04.2023
Specijalni izaslanik i koordinator Centra Stejt departmenta SAD za globalno angažovanje, Džejms Rubin (James), danas počinje posete Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Albaniji radi razgovora o borbi protiv ruskih dezinformacija, a veruje se da će se… »
Džejms Rubin od danas u regionu o borbi protiv ruskih dezinformacija
N1 Info 10.04.2023
Specijalni izaslanik i koordinator Centra Stejt departmenta SAD za globalno angažovanje, Džejms Rubin, danas počinje posete Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Albaniji radi razgovora o borbi protiv ruskih dezinformacija, a veruje se da će se… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 1 satjoš 1 povezana