Povezane vesti
Janis otvorio dušu: "Zaslužujem MVP nagradu, dobijao sam je kad sam bio najlošiji"
Sportske.net 10.04.2023
U sezoni 2022/23 su se kao glavni kandidati za MVP nagradu istakli Nikola Jokić i Džoel Embid. Janis Adetokumbo je kod većine treći po redu, iako su njegovi Baksi prvi na Istoku. "Vidite, nikada ne pokušavam da stvorim narativ o radu koji ulažem i možda… »
Janis Adetokumbo: Nikad neću preklinjati za MVP nagradu ali je zaslužujem!
Večernje novosti 10.04.2023
Grčki reprezentativac i lider Milvoki baksa Janis Adetokumbo smatra da je u poslednjih pet godina on igrač koji je MVP lige. Tanjug/AP - Vidite, nikada ne pokušavam da stvorim narativ o radu koji ulažem i možda će mi to naškoditi, pošto verujem da sam… »
Janis: Neću da preklinjem i kukam za MVP, ali zaslužujem ga
Sport klub 10.04.2023
Najbolji igrač Milvoki Baksa Janis Adetokumbo veruje da on zaslužuje MVP nagradu, u konkurenciji Nikole Jokića i Džoela Embida. Grk je dvostruki MVP lige (2019, 2020) i NBA šampion godinu dana kasnije. „Vidite, nikada ne pokušavam da stvorim narativ o… »
Vesti dana »
Obeležavanje Dana studenata kod Rektorata: Protestna šetnja „Sloboda studentima“
Nedeljnik pre 27 minutajoš 13 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
BBC News pre 32 minutajoš 43 povezane
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
RTV pre 17 minutajoš 21 povezana
Praznik vere, nade i dečije radosti: Etnološkinja otkriva običaje na Lazarevu subotu - danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu
RINA pre 2 satajoš 23 povezane
Očekuje nas povratak prolećnog vremena, a onda novi preokret: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane