Повезане вести

Дачић: Моја турнеја по централној Азији заболела Приштину

Дачић: Моја турнеја по централној Азији заболела Приштину

Политика 10.04.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић, рекао је да је његова дипломатска турнеја у централној Азији извела косовске Албанце из такта, јер у Приштини сматрају да имају бланко подршку тих земаља. Дачић је, поводом изјаве… »
Ђилас (ССП): Актуелна влада не може да одговори на кризу, време за нове изборе

Ђилас (ССП): Актуелна влада не може да одговори на кризу, време за нове изборе

Бета 10.04.2023
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас оценио је данас да је поред београдских, дошло време и за нове парламентарне изборе јер, према његовим речима, актуелна влада "не може да одговори на дубоку кризу" у којој… »
Дачић: Ако би смо увели санкције Русија не би променила став о Косову и Метохији, али односи не би били исти

Дачић: Ако би смо увели санкције Русија не би променила став о Косову и Метохији, али односи не би били исти

РТВ 10.04.2023
БЕОГРАД - Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да не верује да би Русија променила став о КиМ, ако би Србија увела санкције, али и оценио да односи не би били исти као сада. Говорећи за ТВ Прва, Дачић је рекао… »
Дачић: Због санкција Русија не би променила став о КиМ, али односи не би били исти

Дачић: Због санкција Русија не би променила став о КиМ, али односи не би били исти

Еуроневс 10.04.2023
Министар спољних послова Ивица Дачић запитао је данас зашто Приштини смета његова посета Таџикистану, Узбекистану и Киргистану, земљама које нису признале Косово, кад им не смета што је државни секретар САД Ентони Блинкен… »
Дачић: "Не волим ванредне изборе, шта ће нам они? Никоме тренутно не би одговарали"

Дачић: "Не волим ванредне изборе, шта ће нам они? Никоме тренутно не би одговарали"

Блиц 10.04.2023
Председник Социјалистичке партије Србије и министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да избори "сада" никоме не би одговарали, али је интерес државе важнији од страначких и ако је интерес државе да се иде на… »
Дачић: Београдски избори нису потребни, постоји стабилна већина

Дачић: Београдски избори нису потребни, постоји стабилна већина

Н1 Инфо 10.04.2023
Председник Социјалистичке партије Србије и министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да избори "сада" никоме не би одговарали, али је интерес државе важнији од страначких и ако је интерес државе да се иде на… »
Дачић: Против сам ванредних избора

Дачић: Против сам ванредних избора

Инсајдер 10.04.2023
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да је против ванредних избора, додајући "да су добри онда би били и у Ватикану, где се бирају доживотно". "Сигурно нисам за ванредне изборе, али то је… »
Дачић: Против сам ванредних избора, опозиција моли Бога да их не буде

Дачић: Против сам ванредних избора, опозиција моли Бога да их не буде

Данас 10.04.2023
Председник Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је данас да је против ванредних избора, додајући „да су добри онда би били и у Ватикану, где се бирају доживотно“. „Сигурно нисам за ванредне изборе, али то је… »

Вести дана »