Повезане вести
Ђука најављује одлазак Вучића: Тај моменат ће доћи врло брзо
Нова 10.04.2023
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић навео је да је сигуран да председника Србије и те странке Александра Вучића "неће са власти склонити опозиција, већ ће он сам отићи". „А, познајући га, и ту могу… »
Ђукановић: Вучић ће сам отићи, неће га са власти склонити опозиција
Инсајдер 10.04.2023
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић навео је да је сигуран да председника Србије и те странке Александра Вучића "неће са власти склонити опозиција, већ ће он сам отићи". "А познајући га и ту могу… »
Владимир Ђукановић: Вучић ће сам отићи, тај моменат ће доћи врло брзо
Н1 Инфо 10.04.2023
Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић навео је да је сигуран да председника Србије и те странке Александра Вучића "неће са власти склонити опозиција, већ ће он сам отићи". „А познајући га, и ту могу… »
Владимир Ђукановић о одласку Вучића са власти: Неће га опозиција склонити, он ће сам отићи
Радио 021 10.04.2023
Члан Председништва СНС Владимир Ђукановић навео је да је сигуран да председника Србије и те странке Александра Вучића "неће са власти склонити опозиција, већ ће он сам отићи". Како је рекао Ђукановић, "познајући га и ту могу… »
Вести дана »

Вучић о изборима: Биће када надлежан државни орган одлучи, свакако пре законског рока
Н1 Инфо пре 2 сатајош 31 повезана

Додикови адвокати Уставном суду БиХ поднели захтев за замрзавање правоснажне судске пресуде
Бета пре 2 сатајош 34 повезане

Суд у Приштини изрекао новчану казну Игору Поповићу и две године забране уласка на КиМ
Радио 021 пре 2 сатајош 25 повезаних

Нови топлотни талас у Србији са врхунцем 16. августа и температурама до 40 степени
Наслови.аи пре 3 сатајош 50 повезаних