Повезане вести

"Дошао је да ми се исповеди, рекао ми је да владимир пије, а не сме!" Осумњиченом за убиство брата Бобана одређен притвор!

"Дошао је да ми се исповеди, рекао ми је да владимир пије, а не сме!" Осумњиченом за убиство брата Бобана одређен притвор!

Курир 10.04.2023
Више јавно тужилаштво у Нишу је покренуло истрагу против окривљеног Владимира.В.(47) из Ниша за кога се сумња да је 7. априла убио брата Бобана В. (52) у својој кући у Куновичкој улици у овом граду. Како је наведено у… »
Тужилаштво тражи осам година затвора за возача који је на пешачком прелазу на Булевару краља Александра усмртио пешака

Тужилаштво тражи осам година затвора за возача који је на пешачком прелазу на Булевару краља Александра усмртио пешака

Еуроневс 10.04.2023
Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против М.Н. због сумње да је 7. децембра прошле године на пешачком прелазу у Булевару краља Александра ударио М.Л, који је од… »
Тужилаштво тражи казну од 8 година за убиство мушкарца у саобраћајки

Тужилаштво тражи казну од 8 година за убиство мушкарца у саобраћајки

РТВ 10.04.2023
БЕОГРАД - Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против М.Н. због сумње да је 7.децембра на пешачком прелазу у Булевару краља Александра ударио М.Л, који је од… »
Тужилаштво тражи осам година затвора за бахатог возача који је усмртио студента из Чачка док је прелазио улицу

Тужилаштво тражи осам година затвора за бахатог возача који је усмртио студента из Чачка док је прелазио улицу

Глас Западне Србије 10.04.2023
Чачак, Београд - Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против М.Н. (23) због постојања оправдане сумње да је учинио кривично дело тешко дело против безбедности јавног… »
Ово је оптужница против бахатог возача „аудија“ који је усмртио Михајла на пешачком у Булевару: У удесу тешко повређена и…

Ово је оптужница против бахатог возача „аудија“ који је усмртио Михајла на пешачком у Булевару: У удесу тешко повређена и…

Нова 10.04.2023
Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против Матија Н. (23) због постојања оправдане сумње да је учинио кривично дело Тешко дело против безбедности јавног саобраћаја… »
"Убио сам брата, не идите тамо свуда је крв": Одређен притвор Нишлији који је ухапшен због убиства брата, прети му доживотна…

"Убио сам брата, не идите тамо свуда је крв": Одређен притвор Нишлији који је ухапшен због убиства брата, прети му доживотна…

Блиц 10.04.2023
Више јавно тужилаштво у Нишу покренуло истрагу против Владимира Вацића (47) из Ниша због сумње да је 7.априла секиром убио брата Бобана Вацића (52) у породичној кући у Куновичкој улици у Нишу а након саслушању у суду одређен му… »
Претицао ауто, па усмртио Михајла и покосио његову девојку: Возачу "аудија" смрти прети дуга робија

Претицао ауто, па усмртио Михајла и покосио његову девојку: Возачу "аудија" смрти прети дуга робија

Телеграф 10.04.2023
Утврђено је да је возио 122 км/х у насељу где је дозвољено 50. Против М.Н. који је у децембру прошле године у Булевару краља Александра изазвао стравичну саобраћајну несрећу када је колима "ауди" претичући други аутомобил… »
Притвор од 30 дана за Нишлију окривљеног да је убио рођеног брата

Притвор од 30 дана за Нишлију окривљеног да је убио рођеног брата

Нишке вести 10.04.2023
„Окривљени је саслушан у тужилаштву где је изнео своју одбрану поводом наведеног догађаја. По предлогу тужилаштва, Виши суд у Нишу је окривљеном одредио притвор до 30 дана ради спречавања утицаја на сведоке и чињенице да је… »
"Убио сам брата, убио сам брата": Одређен притвор Нишлији због убиства

"Убио сам брата, убио сам брата": Одређен притвор Нишлији због убиства

Телеграф 10.04.2023
Комшије и познаници не могу да верују да се догодило братоубиство. Више јавно тужилаштво у Нишу је покренуло истрагу против окривљеног В.В. (47) из Ниша, због сумње да је у петак, 7. априла године у Нишу, у Куновичкој улици… »

Вести дана »

Дабл-дабл Јокића у победи Денвера против Јуте

Дабл-дабл Јокића у победи Денвера против Јуте

Радио сто плус пре 1 сатјош 25 повезаних
11 нуклеарних бомби?

11 нуклеарних бомби?

Б92 пре 20 минутајош 8 повезаних
Трамп: САД имају готово неограничене залихе муниције

Трамп: САД имају готово неограничене залихе муниције

Спутник пре 5 минутајош 10 повезаних