Povezane vesti
"Došao je da mi se ispovedi, rekao mi je da vladimir pije, a ne sme!" Osumnjičenom za ubistvo brata Bobana određen pritvor!
Kurir 10.04.2023
Više javno tužilaštvo u Nišu je pokrenulo istragu protiv okrivljenog Vladimira.V.(47) iz Niša za koga se sumnja da je 7. aprila ubio brata Bobana V. (52) u svojoj kući u Kunovičkoj ulici u ovom gradu. Kako je navedeno u policijskom saoštenju… »
Tužilaštvo traži osam godina zatvora za vozača koji je na pešačkom prelazu na Bulevaru kralja Aleksandra usmrtio pešaka
Euronews 10.04.2023
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv M.N. zbog sumnje da je 7. decembra prošle godine na pešačkom prelazu u Bulevaru kralja Aleksandra udario M.L, koji je od zadobijenih povreda… »
Tužilaštvo traži kaznu od 8 godina za ubistvo muškarca u saobraćajki
RTV 10.04.2023
BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv M.N. zbog sumnje da je 7.decembra na pešačkom prelazu u Bulevaru kralja Aleksandra udario M.L, koji je od zadobijenih povreda… »
Tužilaštvo traži osam godina zatvora za bahatog vozača koji je usmrtio studenta iz Čačka dok je prelazio ulicu
Glas Zapadne Srbije 10.04.2023
Čačak, Beograd - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv M.N. (23) zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja… »
Ovo je optužnica protiv bahatog vozača „audija“ koji je usmrtio Mihajla na pešačkom u Bulevaru: U udesu teško…
Nova 10.04.2023
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv Matija N. (23) zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl. 297 st. 4 u… »
"Ubio sam brata, ne idite tamo svuda je krv": Određen pritvor Nišliji koji je uhapšen zbog ubistva brata, preti mu…
Blic 10.04.2023
Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo istragu protiv Vladimira Vacića (47) iz Niša zbog sumnje da je 7.aprila sekirom ubio brata Bobana Vacića (52) u porodičnoj kući u Kunovičkoj ulici u Nišu a nakon saslušanju u sudu određen mu je i… »
Preticao auto, pa usmrtio Mihajla i pokosio njegovu devojku: Vozaču "audija" smrti preti duga robija
Telegraf 10.04.2023
Utvrđeno je da je vozio 122 km/h u naselju gde je dozvoljeno 50. Protiv M.N. koji je u decembru prošle godine u Bulevaru kralja Aleksandra izazvao stravičnu saobraćajnu nesreću kada je kolima "audi" pretičući drugi automobil usmrtio Mihajla L. (26)… »
Pritvor od 30 dana za Nišliju okrivljenog da je ubio rođenog brata
Niške vesti 10.04.2023
„Okrivljeni je saslušan u tužilaštvu gde je izneo svoju odbranu povodom navedenog događaja. Po predlogu tužilaštva, Viši sud u Nišu je okrivljenom odredio pritvor do 30 dana radi sprečavanja uticaja na svedoke i činjenice da je za navedeno… »
"Ubio sam brata, ubio sam brata": Određen pritvor Nišliji zbog ubistva
Telegraf 10.04.2023
Komšije i poznanici ne mogu da veruju da se dogodilo bratoubistvo. Više javno tužilaštvo u Nišu je pokrenulo istragu protiv okrivljenog V.V. (47) iz Niša, zbog sumnje da je u petak, 7. aprila godine u Nišu, u Kunovičkoj ulici, izvršio krivično… »
Vesti dana »
Studentska blokada na Autokomandi, odata pošta poginulima u Novom Sadu
RTS pre 6 minutajoš 79 povezanih
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: 'Da institucije prorade'
BBC News pre 54 minutajoš 25 povezanih
"U nesreći su povređeni radnici koji su krenuli na posao": Oglasio se EPS zbog nesreće kod Umke: Poginuli Uroš (29) radio kod njih
Blic pre 6 minutajoš 81 povezana
Matica srpska osudila svaki vid nasilja, većina zaposlenih podržala studentske zahteve
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
BBC News pre 42 minutajoš 16 povezanih