Повезане вести
"Дошао је да ми се исповеди, рекао ми је да владимир пије, а не сме!" Осумњиченом за убиство брата Бобана одређен притвор!
Курир 10.04.2023
Више јавно тужилаштво у Нишу је покренуло истрагу против окривљеног Владимира.В.(47) из Ниша за кога се сумња да је 7. априла убио брата Бобана В. (52) у својој кући у Куновичкој улици у овом граду. Како је наведено у… »
Тужилаштво тражи осам година затвора за возача који је на пешачком прелазу на Булевару краља Александра усмртио пешака
Еуроневс 10.04.2023
Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против М.Н. због сумње да је 7. децембра прошле године на пешачком прелазу у Булевару краља Александра ударио М.Л, који је од… »
Тужилаштво тражи казну од 8 година за убиство мушкарца у саобраћајки
РТВ 10.04.2023
БЕОГРАД - Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против М.Н. због сумње да је 7.децембра на пешачком прелазу у Булевару краља Александра ударио М.Л, који је од… »
Тужилаштво тражи осам година затвора за бахатог возача који је усмртио студента из Чачка док је прелазио улицу
Глас Западне Србије 10.04.2023
Чачак, Београд - Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против М.Н. (23) због постојања оправдане сумње да је учинио кривично дело тешко дело против безбедности јавног… »
Ово је оптужница против бахатог возача „аудија“ који је усмртио Михајла на пешачком у Булевару: У удесу тешко повређена и…
Нова 10.04.2023
Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је Првом основном суду у Београду оптужни предлог против Матија Н. (23) због постојања оправдане сумње да је учинио кривично дело Тешко дело против безбедности јавног саобраћаја… »
"Убио сам брата, не идите тамо свуда је крв": Одређен притвор Нишлији који је ухапшен због убиства брата, прети му доживотна…
Блиц 10.04.2023
Више јавно тужилаштво у Нишу покренуло истрагу против Владимира Вацића (47) из Ниша због сумње да је 7.априла секиром убио брата Бобана Вацића (52) у породичној кући у Куновичкој улици у Нишу а након саслушању у суду одређен му… »
Претицао ауто, па усмртио Михајла и покосио његову девојку: Возачу "аудија" смрти прети дуга робија
Телеграф 10.04.2023
Утврђено је да је возио 122 км/х у насељу где је дозвољено 50. Против М.Н. који је у децембру прошле године у Булевару краља Александра изазвао стравичну саобраћајну несрећу када је колима "ауди" претичући други аутомобил… »
Притвор од 30 дана за Нишлију окривљеног да је убио рођеног брата
Нишке вести 10.04.2023
„Окривљени је саслушан у тужилаштву где је изнео своју одбрану поводом наведеног догађаја. По предлогу тужилаштва, Виши суд у Нишу је окривљеном одредио притвор до 30 дана ради спречавања утицаја на сведоке и чињенице да је… »
"Убио сам брата, убио сам брата": Одређен притвор Нишлији због убиства
Телеграф 10.04.2023
Комшије и познаници не могу да верују да се догодило братоубиство. Више јавно тужилаштво у Нишу је покренуло истрагу против окривљеног В.В. (47) из Ниша, због сумње да је у петак, 7. априла године у Нишу, у Куновичкој улици… »
Вести дана »
Први авион из Дубаија ушао у Србију: Ускоро слеће на београдски аеродром
Аеро.рс пре 36 минутајош 23 повезане
Променљиво облачно са сунчаним интервалима: температура до 19 степени
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 17 повезаних