Povezane vesti
Dačić: Interes Prištine nije da sprovede sporazum iz Brisela
Beta 10.04.2023
Ministar inostranih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je evropski sporazum o putu za normalizaciju odnosa Srbije i Kosova, koji je prihvaćen u Briselu, pravno obavezujući za obe strane iako nije potpisan, ali da "interes Prištine nije da… »
Dačić: Razgovaraću s koalicionim partnerima o daljim potezima prema Basti
Radio 021 10.04.2023
Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da će "kao prvi čovek koalicije kojoj pripada i ministar Rade Basta" razgovarati s "koalicionim partnerima o daljim potezima prema njemu". "Mi imamo vrlo jasnu politiku da ne podržavamo narušavanje… »
Dačić: Razgovaraću s koalicionim partnerima o daljim potezima prema Basti
N1 Info 10.04.2023
Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da će "kao prvi čovek koalicije kojoj pripada i ministar Rade Basta" razgovarati s "koalicionim partnerima i daljim potezima prema njemu". „Mi imamo vrlo jasnu politiku da ne… »
Vesti dana »

Jeremija pali topa, zatresla se sva Jevropa: Vučić očajnički pokušava da zadrži vlast, ali sada je sve džaba
Nova pre 9 satijoš 23 povezane

BLOG: Studenti nastavljaju akcije, štrajk zaposlenih na fakultetima i u ustanovama kulture
N1 Info pre 8 satijoš 9 povezanih

Manojlović (Kreni-promeni): Latas je bio žrtva, žalićemo se što mu je određen pritvor
Beta pre 3 satajoš 30 povezanih

FOTO i VIDEO: Završena farsična sednica Skupštine grada, opozicija poziva predstavnike vlasti da izađu pred Novosađane
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 62 povezane