Повезане вести

Остоја Мијаиловић најавио да Партизан ускоро почиње са отплаћивањем дуга држави: 2.000 навијача жели да нам помогне у…

Остоја Мијаиловић најавио да Партизан ускоро почиње са отплаћивањем дуга држави: 2.000 навијача жели да нам помогне у…

Данас 10.04.2023
Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да су црно-бели пласманом у Топ 8 фазу Евролиге испунили један од два циља за ову сезону, а да је други освајање АБА лиге. Он је додао да клуб намерава да… »
Мијаиловић: Једноставно, морамо да платимо дуг! 2.000 људи спремно да помогне

Мијаиловић: Једноставно, морамо да платимо дуг! 2.000 људи спремно да помогне

Спортски журнал 10.04.2023
Председник Партизана открио је да клуб дугује 7.000.000 евра пореза са каматама и уверава да ће у мају исплатити све рате. Председник Партизана Остоја Мијаиловић је у јутарњем програму ТВ Прва говорио о сјајној форми клуба, али… »
Мијаиловић о Топ 8, Пантеру, Обрадовићу, навијачима, Звезди...

Мијаиловић о Топ 8, Пантеру, Обрадовићу, навијачима, Звезди...

Спортски журнал 10.04.2023
Председник Партизана је подсетио да још није време за славље и опуштање. Председник Партизана Остоја Мијаиловић осврнуо се на пролазак црно-белих у плеј оф Евролиге у јутарњем програму ТВ Прва и додао да није тренутак да се у… »
Партизан покреће акцију помоћи да плати порез! Мијаиловић све објаснио о дугу: "Јавило се око 2.000 људи"

Партизан покреће акцију помоћи да плати порез! Мијаиловић све објаснио о дугу: "Јавило се око 2.000 људи"

Мондо 10.04.2023
Партизан ће покренути добровољну акцију прикупљања помоћи да би платили нагомилани порез држави Србији. Партизан ће покренути добровољну акцију прикупљања помоћи да би платили нагомилани порез држави Србији. Председник КК… »
Заиста ми је жао звезде! И нисам саркастичан... Мијаиловић: Нико није пустио Партизан, највећи успех српског клуба!

Заиста ми је жао звезде! И нисам саркастичан... Мијаиловић: Нико није пустио Партизан, највећи успех српског клуба!

Мондо 10.04.2023
Први човек црно-белих Остоја Мијаиловић истакао је да је пласман Партизана у ТОП 8 Евролиге највећи успех српског клуба у 2023. Први човек црно-белих Остоја Мијаиловић истакао је да је пласман Партизана у ТОП 8 Евролиге највећи… »
"Жао ми је звезде": Председник Партизана причао о успеху црно-белих, а онда рекао нешто што ће шокирати вечитог ривала

"Жао ми је звезде": Председник Партизана причао о успеху црно-белих, а онда рекао нешто што ће шокирати вечитог ривала

Вечерње новости 10.04.2023
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић прокоментарисао је гостујући у "Јутро" на Првој ТВ пласман клуба у плеј-оф Евролиге. Пхото: АБА Леагуе ј.т.д./Драгана Стјепановић - Један од два циља био је топ 8, уз освајање Адмиралбет… »

Вести дана »