Povezane vesti

Šta je Koštunica rekao Tadiću na pitanje o borbi protiv organizovanog kriminala

Šta je Koštunica rekao Tadiću na pitanje o borbi protiv organizovanog kriminala

N1 Info 10.04.2023
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da je 2009. godine međunarodnom razmenom dobio informacije o Šarićevom klanu. Kako navodi, godinu dana pre toga je Koštunici postavio pitanje - hoćemo li krenuti u borbu protiv kriminala. "On mi je rekao… »
„Previše je opasno“: Tadić otkriva šta mu je Koštunica rekao o borbi protiv organizovanog kriminala

„Previše je opasno“: Tadić otkriva šta mu je Koštunica rekao o borbi protiv organizovanog kriminala

Nova 10.04.2023
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da je 2009. godine međunarodnom razmenom dobio informacije o Šarićevom klanu. Kako navodi, godinu dana pre toga je Koštunici postavio pitanje - hoćemo li krenuti u borbu protiv kriminala. "On mi je rekao… »
Šta je Tadić pitao Koštunicu i šta mu je on odgovorio o borbi protiv organizovanog kriminala?

Šta je Tadić pitao Koštunicu i šta mu je on odgovorio o borbi protiv organizovanog kriminala?

Danas 10.04.2023
Bivši predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da je 2009. godine međunarodnom razmenom dobio informacije o Šarićevom klanu. Kako navodi, godinu dana pre toga je Koštunici postavio pitanje – hoćemo li krenuti u borbu protiv kriminala. „On mi je… »

Vesti dana »