Повезане вести

Дисциплинска комисија ради на случају ”Дијабате” - Дуљај: Сваки играч је потребан Партизану! (видео)

Дисциплинска комисија ради на случају ”Дијабате” - Дуљај: Сваки играч је потребан Партизану! (видео)

Спортски журнал 10.04.2023
Партизан у уторак у дербију 30. кола гостује Чукаричком од 18 часова. Игор Дуљај је на конференцији за медије пред дерби меч са Чукаричким рекао да не зна да ли може да рачуна на Фусенија Дијабатеа, пошто не зна у каквом је… »
Дуљај: Највећа подршка ми је када изађем на улицу, људи ме заустављају и кажу: ”Издржите, биће ок, нема предаје” (видео)…

Дуљај: Највећа подршка ми је када изађем на улицу, људи ме заустављају и кажу: ”Издржите, биће ок, нема предаје” (видео)…

Фудбалери Партизана играју у уторак од 18 часова на Бановом брду против Чукаричког, утакмицу 30. кола Супер лиге Србије. Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај рекао је данас да не очекује лаку утакмицу против Чукаричког, као и… »
Дуљај није сигуран да ли ће Дијабате играти против Чукаричког: Добродошао свако ко може да помогне

Дуљај није сигуран да ли ће Дијабате играти против Чукаричког: Добродошао свако ко може да помогне

Данас 10.04.2023
Тренер Партизана Игор Дуљај рекао је да још увек није сигуран да ли ће Фусени Дијабате бити у екипи која ће сутра играти против Чукаричког у дерби утакмици последњег кола лигашког дела Суперлиге Србије. Нападач црно-белих се са… »
Игор Дуљај пред Чукарички: Неће бити лако, велики је улог, али верујем у свој тим

Игор Дуљај пред Чукарички: Неће бити лако, велики је улог, али верујем у свој тим

Еуроневс 10.04.2023
Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај изјавио је данас да су "црно-бели" свесни да је у сутрашњем мечу 30. кола Суперлиге Србије против Чукаричког велики улог, али је додао да верује у добар резултат свог тима. Фудбалери… »
"Не осећам се издано": Дуљај о Дијабатеу, атмосфери у екипи, као и празном стадиону...

"Не осећам се издано": Дуљај о Дијабатеу, атмосфери у екипи, као и празном стадиону...

Вечерње новости 10.04.2023
ФУДБАЛЕРИ Партизана гостују Чукаричком у 30. колу Суперлиге Србије. Очекивања од сутрашње утакмице изнео је тренер црно-белих Игор Дуљај. ФОТО: М. Вукадиновић Стратег "парног ваљка" је причао о Фусенију Дијабатеу, атмосфери у… »
Дуљај пред дерби: Много ми се свиђа како игра Чукарички

Дуљај пред дерби: Много ми се свиђа како игра Чукарички

Спорт клуб 10.04.2023
Фудбалери Партизана у уторак ће од 18 сати гостовати Чукаричком у дерби мечу последњег кола регуларног дела сезоне. Тренер Партизана Игор Дуљај изјавио је да су „црно-бели“ свесни да је у сутрашњем мечу 30. кола Суперлиге… »
Керкез и Доцић: Партизан је увек Партизан

Керкез и Доцић: Партизан је увек Партизан

Чукарички још увек није откинуо бод вечитим ривалима у овој сезони Супер лиге Србије. Чукарички је победом у Ивањици против Јавора (2:1) наставио са сјајним партијама и још бољим резултатима у другом делу сезоне, а пред почетак… »
Керкез: У добром расположењу очекујемо дерби са Партизаном

Керкез: У добром расположењу очекујемо дерби са Партизаном

Спорт клуб 10.04.2023
Чукарички је победом у Ивањици против Јавора (2:1) наставио са сјајним партијама и још бољим резултатима у другом делу сезоне, а пред почетак плеј-офа Супер лиге Србије одиграће још дерби меч против Партизана, на стадиону на… »

Вести дана »