Povezane vesti
"Operacija je trajala osam sati": Mika i Giba su Pet godina imali pripreme za promenu pola, njihova majka sada otkrila detalje
Blic 10.04.2023
Rada Vasić, majka rijaliti učesnika Mike i Gibe Vasića, koji promenili pol, pa se sada zovu Ana i Ivana Nikolić, otkrila je sve detalje o pripremi i operaciji svoje dece. Jedna od Radinih ćerki se čak i udala i u srećnom je braku, a ona je priznala da… »
Rada Vasić komentarom o promeni pola svoje dece Mike i Gibe nasmejala i oduševila mreže
Nova 10.04.2023
Učesnica rijaliti programa Rada Vasić progovorila je po prvi put o promeni pola sinova Mike i Gibe, koji su sada Ana i Ivana Nikolić. Blizanci Mika i Giba privukli su pažnju javnosti kada su promenili pol, a njihova majka Rada tvrdi da ih porodica u… »
Operacija promene pola trajala 8 sati: Rada otkrila nove detalje o Miki i Gibi - Prvo uradile silikone, kasnije će veće!
Mondo 10.04.2023
Rada Vasić, majka Mike i Gibe Vasića koji se sada zovu Ana i Ivana Nikolić, otkrila da su njene ćerke išle na pripreme za promenu pola. Rada Vasić, majka Mike i Gibe Vasića koji se sada zovu Ana i Ivana Nikolić, otkrila da su njene ćerke išle na pripreme… »
"SAD imate istu kao majkinu samo mlađu i zategnutu" Rada Vasić progovorila o promeni pola Mike i Gibe, otkrila detalje…
Kurir 10.04.2023
Rijaliti učesnica Rada Vasić prvi put javno otkriva kako su njeni sinovi Mika i Giba promenili pol, oni su sada Ivana i Ana. - To su moja deca, ja prvo gledam da su one srećne, da su mi žive i zdrave, a ko se smeje nek se njima vrati. Ničije dete ne… »
Vesti dana »
Osumnjičeni za pucnjavu na događaju na kom je bio Tramp priznao ko su mu bile mete
Radio 021 pre 20 minutajoš 85 povezanih
Podatak iz NBA koji budi jezu, ljudi ne veruju kako je ovo moguće
Nova pre 19 minutajoš 55 povezanih
IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Iran u Islamabadu predstavio predlog za kraj rata
RTS pre 20 minutajoš 11 povezanih