Povezane vesti
Abazović: Najveća greška mafije je što me nije ubila, a tužioca što me nije uhapsio
Radio 021 10.04.2023
"Najveća greška bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića je što me nije uhapsio, a najveća greška mafije što me nije ubila", izjavio je premijer Dritan Abazović. Kako je rekao, to im je poručio i na sednici vlade, dodajući da je "za njih… »
Abazović: Najveća greška Katnića je što me nije uhapsio,a mafije što me nije ubila
Dnevnik 10.04.2023
PODGORICA: Najveća greška bivšeg specijalnog tužioca Milivoja Katnića je što me nije uhapsio, a najveća greška mafije što me nije ubila, izjavio je danas premijer Dritan Abazović. "Ja sam im to poručio i na sednici vlade, za njih je sada kasno… »
Vesti dana »
Tramp zahteva hitno oslobađanje izraelskih talaca: U suprotnom - platićete užasnu cenu
Radio 021 pre 2 satajoš 12 povezanih
Terza se srušio, nepomično leži Jezive scene u Eliti, nose ga, ceo tim obezbeđenja reaguje! (video)
Alo pre 41 minutajoš 14 povezanih
Srbin na korak od velikog rekorda! Bogdan Bogdanović ulazi na večnu listu NBA lige
Večernje novosti pre 33 minutajoš 10 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Novi napad ruskih dronova na Ternopolj, grad delimično bez struje
Euronews pre 1 satjoš 6 povezanih