Povezane vesti

Ubio najbolju drugaricu ćerke! Oglasila se bivša žena ubice iz Ripnja: "Pre 12 godina smo se razveli, varao me je"

Ubio najbolju drugaricu ćerke! Oglasila se bivša žena ubice iz Ripnja: "Pre 12 godina smo se razveli, varao me je"

Kurir 10.04.2023
Milica, bivša supruga Stojana I. (38) koji je ubio tinejdžerku (16) rekla je da je ubijena devojčica bila vršnajkinja i drugarica njihove ćerke i bile nerazdvojne od malih nogu. Bivša žena uhapšenog Stojana rekla je da sa njim ima ćerku koja je… »
Potresne reči bivše žene osumnjičenog za ubistvo u Ripnju: Ubio je najbolju drugaricu svoje ćerke, njoj je sad najteže

Potresne reči bivše žene osumnjičenog za ubistvo u Ripnju: Ubio je najbolju drugaricu svoje ćerke, njoj je sad najteže

Mondo 10.04.2023
Bivša supruga osumnjičenog S. I. za ubistvo tinejdžerke u Ripnju izjavila je da žrtva bila nerazdvojna sa njihovom ćerkom. Bivša supruga osumnjičenog S. I. za ubistvo tinejdžerke u Ripnju izjavila je da žrtva bila nerazdvojna sa njihovom ćerkom… »
Ubio je najbolju drugaricu svoje ćerke: Bivša žena ubice iz Ripnja: Razveli smo se pre 12 godina, varao me je

Ubio je najbolju drugaricu svoje ćerke: Bivša žena ubice iz Ripnja: Razveli smo se pre 12 godina, varao me je

Blic 10.04.2023
Milica, bivša supruga Stojana I. (38) koji je ubio tinejdžerku Nevenu P. (16) kaže da je ubijena devojčica bila vršnjakinja i drugarica njihove ćerke. Bivša žena uhapšenog Stojana je rekla da sa njim ima ćerku koja je isto godište ubijene… »
"Ubio je najbolju drugaricu svoje ćerke": Oglasila se bivša žena osumnjičenog za ubistvo u Ripnju

"Ubio je najbolju drugaricu svoje ćerke": Oglasila se bivša žena osumnjičenog za ubistvo u Ripnju

Telegraf 10.04.2023
- Nevena i naša ćerka su isto godište. Od predškolskog su zajedno bile. Njoj je sada najteže. Žao joj je drugarice. Nevenina porodica nije bila u dobrom materijalnom stanju. Deca su se organizovala kako bi joj platili ekskurziju, sakupljali su novac… »

Vesti dana »