Повезане вести
Умивао се водом са гробља, давао гомилу пара врачари, изводио ритуале... Брат и комшије откриле језиве детаље о убици из…
Курир 11.04.2023
Рођаци и комшије ухапшеног Стојана Илића (38), осумњиченог да је силовао и убио своју комшиницу Невену Петровић (16), док је њене маму, бабу и ујака ранио, тврде да је у последње време био чудан. Стојан Илић (38) из Рипња… »
Драма испред куће убице из Рипња: Комшије његовој браћи дале месец дана да се иселе
Телеграф 11.04.2023
Како сазнајемо, комшија прети крвном осветом. У кући у којој живи Стојан И. са браћом Јованом и Душаном у току је права драма, јер још од јуче комшије им прете избацивањем из куће. Како кажу, један човек из Пакистана, који живи… »
Стање рањених у Рипњу
Телеграф 11.04.2023
Поред тога што је, како се сумња Стојан Илић убио девојчицу Н. П. (16) он је и ранио њенну мајку, бабу и ујака. Баба и ујак девојчице Н. П. (16), коју је како се сумња јуче убио Стојан И.(38) из Рипња, су пуштени кући док је… »
Супруга осумњиченог за убиство тинејџерке страхује за живот ћерке: "Како није помислио на њу, она може да испашта"
Мондо 11.04.2023
Жена осумњиченог за убиство тинејџерке у Рипњу страхује због крвне освете и плаши се за живот ћерке. Жена осумњиченог за убиство тинејџерке у Рипњу страхује због крвне освете и плаши се за живот ћерке. Супруга осумњиченог… »
Осумњичени за убиство тинејџерке у Рипњу покушао да побегне? Није имао намеру да се преда, овако је "пао"
Мондо 11.04.2023
Осумњичени за силовање и убиство тинејџерке у Рипњу наводно је покушао да побегне после злочина али се заглавио у блату. Осумњичени за силовање и убиство тинејџерке у Рипњу наводно је покушао да побегне после злочина али… »
Јурић открио на које убиство га подсећа случај из Рипња: "Само доживотна казна може да задовољи правду"
Телеграф 11.04.2023
Ово је још један у у низу случаја који показује да на неке аномалије у друштву не рагујемо правовремено и на прави начин, каже за Телеграф.рс Игор Јурић, директор Центра за несталу и злостављану децу. Живот Н. П. (16) из Рипња… »
Жена осумњиченог за убиство девојчице из Рипња живи у страху: "Плашим се за живот своје ћерке"
Телеграф 11.04.2023
"Како је могао да уради ово, његово дете сада може да испашта. Не плашим се за свој живот, већ живот свог детета", каже супруга осумњиченог. "Плашим се крвне освете. Како није помислио да та девојчица може ћерка да му буде… »
Монструм доживео пех док је бежао после злочина! Откривамо због чега је Илић пао у руке полицији, није имао намеру да се преда!…
Курир 11.04.2023
Стојан Илић (38) из Рипња који је осумњичен да је јуче прво отео, а потом силовао и зверски са неколико убода ножем искасапио девојчицу Невену Петровић (16) након што су били у продавници, наводно је након злочина покушао да… »
Ово је последња фотографија силоване и убијене девојчице у Рипњу: Насмејана и загрљена са друштвом из школе
Телеграф 11.04.2023
Стојанова ћерка је ишла у исти разред у који и силована и убијена. Н. П. (16) из Рипња коју је, како се сумња, силовао и убио Стојан Илић (38), ишла је у једну средњу школу у Београду, а на последњој фотографији на којој се… »
Стојанов мрак и параноја: Слике из живота монструма из Рипња
Нова 11.04.2023
Детаљи из живота злочинца Стојана И. (38) који је у понедељак у Рипњу практично отео своју 16-годишњу комшиницу и одвезао је на два километара од њене куће где је, како се сумња, покушао да је силује, а затим је брутално… »
Монструозно убиство тинејџерке у Рипњу: Стојан Илић зверски силовао а потом убио Невену П. (16)
Курир 11.04.2023
Стојан Илић (38) се сумњичи да је јуче око 14 часова у Рипњу силовао и убио шеснаестогодишњу Невену П. као и да је ножем избо троје комшија у њиховој породичној кући. У Стојанов аутомобил су јуче ушли Невена П. и њен старији… »
Кућа страве у Рипњу: Овде је живела силована и убијена девојчица, капи крви по плочицама, разбацане ствари
Телеграф 11.04.2023
По кући су разбацане ствари, гардероба, блато... У кући у Рипњу у којој се јуче догодио стравичан злочин када је Стојан Илић (38), након што је силовао и убио Н. П. (16), помахнитао улетео ножем и избо њену мајку С. П. (34) … »
"Унука ми је била као бомбона, да сам био ту убио бих га одмах": Тешке речи деде убијене девојчице из Рипња
Телеграф 11.04.2023
"Сигурно ју је силовао. Она је била лепа као лутка ...", каже деда. " Убио бих га да сам га затекао! Унука ми је била ко бомбона,лепа и мила...", почиње своју причу за "Телеграф.рс" деда убијене Н.П. (16) из Рипња. Несрећну… »
Реконструкција злочина: 90 минута крвавог пира у Рипњу
Нова 11.04.2023
Стравичан злочин догодио се јуче у Рипњу, када је помахнитали нападач Стојан И. (38) ножем убио девојчицу (16) и повредио троје чланова породице Петровић. Драма је почела нешто после 13 сати, када је монструм упао у дом породице… »
Убици девојчице из Рипња прети доживотна робија, сумња се да је жртву силовао
Нова 11.04.2023
Стојану Илићу (38), који је брутално убио малолетну девојчицу Н. П. (16), због овог језивог злочина прети доживотна затворска казна. Како се незванично сазнаје, монструм је девојчицу, пре него што ју је зверски избо, силовао… »
„Када сам се вратио кући, затекао сам крваву мајку, бабу и ујака, али сестре није било“: Брат убијене девојчице открива шта је…
Нова 11.04.2023
Породица Петровић из Рипња и даље не може да дође себи после стравичног хорора који су јуче доживели, када је Стојан И. (38) упао у њихову кућу и избо ножем три члана њихове породице, а К. П. (16) усмртио на километар од… »
„Стојан ме је јуче позвао и рекао ‘Учинио сам три убиства’: Брату убице из Рипња прете комшије, дале му месец дана да се исели…
Нова 11.04.2023
Јован И., рођени брат Стојана (38) који је јуче ножем напао породицу Петровић и усмртио 16-годишњу девојчицу, у разговору за Нова.рс наводи да није ни слутио да ће овако нешто да учини његов брат. Шокиран је и потресен због… »
"Звао ме је и рекао да је убио троје људи": Огласио се брат убице девојчице из Рипња: "Ја се сада бојим за своју безбедност…
Блиц 11.04.2023
- Звао ме је око пола два и рекао да је починио три убиства. Чим ми је то рекао, све ми је било јасно - овим речима за "Блиц" прича Јован Илић, рођени брат Стојана Илић (38) мушкарца који је осумњичен да је силовао па убио… »
"Хтео је да убије и најмлађу девојчицу, она је успела да побегне": Потресна исповест ујака убијене тинејџерке у Рипњу…
Блиц 11.04.2023
- Био сам на спрату куће, сишао сам доле и видео њих избодене како леже на поду. Изашао сам напоље, тада је и мене убо у раме и отишао уз претњу да ће се опет вратити - прича за "Блиц" ујак девојчице којег је Стојан Илић (38)… »
Монструм из Рипња већ има досије: Стојан зверски убио девојчицу, пре тога осуђиван јер је комшији украо краву
Нова 11.04.2023
Стојан И. (38), мушкарац који је осумњичен да је јуче Н. П. (16) силовао па избо у шуми у Рипњу, а потом ушао у њену кућу и ножем насрнуо на мајку, бабу и ујака, раније је осуђиван због крађа и разбојништва. Он је од комшије… »
Брат Стојана из рипња за Курир: Позвао ме и рекао "Убио сам троје људи", треба да иде на доживотну робију!
Курир 11.04.2023
Монструозан злочин који се у понедељак догодио у Рипњу потресао је јавност у Србији. Јован Илић, брат Стојана Илића који је осумњичен да је у понедељак убио девојчицу Н.П. (16), за Курир каже да осуђује свог брата који је… »
Убио девојчицу јер је хтео да се освети њеној: Мајци?! Нови детаљи стравичног злочина, Стојану прети доживотна робија
Блиц 11.04.2023
Стојан Илић (38) из Рипња који је осумњичен да је силовао па убио девојчицу Н. П. а потом насрнуо на њену породицу, како незванично сазнајемо, то је урадио јер је желео да се освети девојчициној мајци. Наводно, мајка девојчице… »
"Убио ми је сестричину, ушао у кућу и почео редом да нас убада": Исповест ујака силоване и усмрћене девојчице
Телеграф 11.04.2023
Тело несреће девојчице нађено је јуче у близини пруге Београд-Ниш у шипражју. "Улетео је у кућу и почео да нас све убада. У једном тренутку истрчао је за мојом сестричином, али је она успела да му побегне. Рекао је да ће се… »
Лежао у затвору због бизарног злочина: Стојан који је убио девојчицу у Рипњу био осуђиван
Блиц 11.04.2023
Стојан И. (38), мушкарац који је осумњичен да је јуче Н. П. (16) силовао па избо у шуми у Рипњу, а потом ушао у њену кућу и ножем насрнуо на мајку, бабу и ујака, раније је осуђиван због крађа и разбојништва, сазнаје "Блиц". Он… »
Убици из Рипња на лицу остао доказ о убиству девојчице који не може да скине ни обрише: Открива како је умрла
Телеграф 11.04.2023
У једном тренутку позвао је Н. П. да је одвезе до продавнице по батерије. На свега два километра од куће силовао ју је у убио. Тело убијене девојчице Н.П. (16) из Рипња налази се на обдукцији, а према првим резултатима, Стојан… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 34 минутајош 17 повезаних
Надзорни одбор донео велику одлуку: Србин нови председник управе БМВ-а
Еуроневс пре 14 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 4 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 24 минутајош 29 повезаних
Ако желите да радите као полицајац у Зрењанину, сад је прилика да се пријавите
Зрењанински пре 1 сатјош 12 повезаних