Повезане вести

"Бугијеве" речи о Јокићу изазвале буру - Ниподаштава бившег саиграча

"Бугијеве" речи о Јокићу изазвале буру - Ниподаштава бившег саиграча

Спортске.нет 11.04.2023
Могућа додела треће МВП титуле Николи Јокићу у низу постала је водећа дебата у спортским круговима, емисијама и дискусијама. Једна страна истиче да "Џокер" није толико историјски гледано невероватан да би освојио три признања… »
Љубомора или лудост доскорашњег саиграча Јокића? ''Не свиђа ми се да буде поново МВП, онда ће бити најбољи свих времена''…

Љубомора или лудост доскорашњег саиграча Јокића? ''Не свиђа ми се да буде поново МВП, онда ће бити најбољи свих времена''…

Вечерње новости 11.04.2023
Демаркус Казинс, доскорашњи саиграч Николе Јокића, сматра да српски центар не би требао да буде трећу годину заредом МВП јер би онда дошло у разматрање да је ГОАТ. ФОТО: Тањуг/АП Популарни Буги је код Кевина Гарнета у подкасту… »
Пол Џорџ пропушта почетак плеј офа

Пол Џорџ пропушта почетак плеј офа

Спорт клуб 11.04.2023
Пол Џорџ, ас Лос Анђелес Клиперса, пропустиће због повреде колена почетак плеј-оф серије против Финикс санса, преносе амерички медији. Џорџ је повредио десно колено 21. марта на утакмици против Оклахоме, а према извештају… »
„Није ми у реду да буде троструки МВП“: Бивши Јокићев саиграч ударио на Србина, због разлога се посвађали навијачи

„Није ми у реду да буде троструки МВП“: Бивши Јокићев саиграч ударио на Србина, због разлога се посвађали навијачи

Нова 11.04.2023
У тренутку док траје мања пауза у НБА лиги највише се прича о индивидуалним наградама. Никола Јокић је донедавно био највећи фаворит да освоји МВП награду, али је од пре две недеље то Џоел Ембид. Сада се све више играча јавља… »
Бранио Јокића од Перкинса, сада одустао од Србина: За мене више није МВП...

Бранио Јокића од Перкинса, сада одустао од Србина: За мене више није МВП...

Вечерње новости 11.04.2023
Бивши НБА играч Џеј-Џеј Редик, који је доскоро бранио Јокића од Перкинса који га је ''прозивао'', сада више не види српског центра као МВП-ја. ФОТО: Тањуг/АП Редик има свој подкаст, у ком је изнео мишљење да Никола Јокић… »
Играо са Јокићем, САД га јавно прозива! Центар напао Србина: "Треће МВП признање? Не може, то није океј!"

Играо са Јокићем, САД га јавно прозива! Центар напао Србина: "Треће МВП признање? Не може, то није океј!"

Мондо 11.04.2023
Демаркус Казинс сматра да Никола Јокић не сме да буде поново МВП... Демаркус Казинс сматра да Никола Јокић не сме да буде поново МВП... Никола Јокић довео је Денвер на прво место Запада, захваљујући њему је екипа на врху, имаће… »
Какав човек! Тренер Денвера спречио да Никола Јокић уђе у НБА историју

Какав човек! Тренер Денвера спречио да Никола Јокић уђе у НБА историју

Вечерње новости 10.04.2023
НИКОЛА Јокић може да се посвети новим обавезама у НБА лиги, јер је уводни део сезоне с Денвер нагетсима завршио на првој позицији Западне конференције, али се тренер клуба из Колорада, Мајкл Мелоун, побринуо да у финишу лигашког… »

Вести дана »