Povezane vesti
Ne damo se ni beba ni ja! Tara Simov izašla iz bolnice i otkrila šta se desilo - Komplikovano je, ali verujem u Boga!
Mondo 11.04.2023
Tara Simov je u sedmom mesecu trudnoće i nosi devojčicu, a u proteklih nekoliko dana je završila dva puta u bolnici. Tara Simov je u sedmom mesecu trudnoće i nosi devojčicu, a u proteklih nekoliko dana je završila dva puta u bolnici. Bivša… »
"Ne damo se ni bepče, ni ja, malo je komplikovanije sve" Tara Simov nakon izlaska iz bolnice otkrila šta se dogodilo!
Kurir 11.04.2023
Bivša zadrugarka Tara Simov u sedmom je mesecu trudnoće, a dan pre proslave svog rođendana , završila je u bolnici. Ona je hitno primljena u GAK "Narodni front", a sada je otkrila šta se tačno dogodilo i kako se sada oseća. - Jeste tačno da se to… »
"Beba i ja se ne damo, malo je komplikovanije sve": Tara Simov nakon izlaska iz bolnice otkrila šta se dogodilo
Blic 11.04.2023
Bivša zadrugarka Tara Simov u sedmom je mesecu trudnoće, a dan pre proslave svog rođendana, završila je u bolnici. Ona je hitno primljena u GAK "Narodni front", a sada je otkrila šta se tačno dogodilo i kako se sada oseća. - Jeste tačno da se to… »
Vesti dana »
Požar u nelegalnom objektu za smeštaj starih u Vojki - dve osobe stradale, dve povređene, 23 evakuisane; VJT: Sumnja se da je uzrok požara ljudski faktor
RTV pre 18 minutajoš 45 povezanih
Umetnik, ne političar: Ko je Relja Stanojević, uhapšeni student u Novom Sadu?
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
AMSS: Automobili čekaju sat vremena na Preševu, kamioni do sedam sati na graničnim prelazima
Novi magazin pre 52 minutajoš 28 povezanih
Projekcije: Tramp dobio i Arizonu, osvojio je svih sedam kolebljivih država
Beta pre 8 satijoš 20 povezanih
Zvezda do pobede u Zaječaru golom štopera Lekovića (video)
Sportski žurnal pre 17 minutajoš 18 povezanih