Povezane vesti

Ne damo se ni beba ni ja! Tara Simov izašla iz bolnice i otkrila šta se desilo - Komplikovano je, ali verujem u Boga!

Ne damo se ni beba ni ja! Tara Simov izašla iz bolnice i otkrila šta se desilo - Komplikovano je, ali verujem u Boga!

Mondo 11.04.2023
Tara Simov je u sedmom mesecu trudnoće i nosi devojčicu, a u proteklih nekoliko dana je završila dva puta u bolnici. Tara Simov je u sedmom mesecu trudnoće i nosi devojčicu, a u proteklih nekoliko dana je završila dva puta u bolnici. Bivša… »
"Ne damo se ni bepče, ni ja, malo je komplikovanije sve" Tara Simov nakon izlaska iz bolnice otkrila šta se dogodilo!

"Ne damo se ni bepče, ni ja, malo je komplikovanije sve" Tara Simov nakon izlaska iz bolnice otkrila šta se dogodilo!

Kurir 11.04.2023
Bivša zadrugarka Tara Simov u sedmom je mesecu trudnoće, a dan pre proslave svog rođendana , završila je u bolnici. Ona je hitno primljena u GAK "Narodni front", a sada je otkrila šta se tačno dogodilo i kako se sada oseća. - Jeste tačno da se to… »
"Beba i ja se ne damo, malo je komplikovanije sve": Tara Simov nakon izlaska iz bolnice otkrila šta se dogodilo

"Beba i ja se ne damo, malo je komplikovanije sve": Tara Simov nakon izlaska iz bolnice otkrila šta se dogodilo

Blic 11.04.2023
Bivša zadrugarka Tara Simov u sedmom je mesecu trudnoće, a dan pre proslave svog rođendana, završila je u bolnici. Ona je hitno primljena u GAK "Narodni front", a sada je otkrila šta se tačno dogodilo i kako se sada oseća. - Jeste tačno da se to… »

Vesti dana »