Povezane vesti

Vrteška bez kraja - Sivić stiže u Lučane?!

Vrteška bez kraja - Sivić stiže u Lučane?!

Sportske.net 11.04.2023
Milorad Kosanović je posle samo 20 dana završio svoju epizodu u Lučanima. Mladost je sa njim na klupi osvojila dva boda na tri utakmice, pa će ekipa u plej-autu igrati sa novim trenerom. Kosanović je na klupi Mladosti upisao dva remija sa Mladosti… »
„Prvo me molili da dođem, a sad misle da će oni bolje od mene“: Milorad Kosanović za Danas o otkazu u Mladosti posle…

„Prvo me molili da dođem, a sad misle da će oni bolje od mene“: Milorad Kosanović za Danas o otkazu u Mladosti posle…

Danas 11.04.2023
Poznati srpski trener Milorad Kosanović dobio je otkaz u Mladosti iz Lučana, iako je ekipu preuzeo pre samo tri nedelje. Pod njegovim vođstvom Lučanci su najpre izgubili od Novog Pazara (3:1), potom osvojili bod protiv Napretka u Kruševcu (0:0), da… »
Milorad Kosanović dobio otkaz u lučanskoj Mladosti: Ništa me u ovoj zemlji i srpskom fudbalu ne iznenađuje

Milorad Kosanović dobio otkaz u lučanskoj Mladosti: Ništa me u ovoj zemlji i srpskom fudbalu ne iznenađuje

Danas 11.04.2023
Poznati srpski trener Milorad Kosanović dobio je otkaz u lučanskoj Mladosti, samo tri utakmice nakon što je preuzeo ekipu. Kosanović je vodio tim na mečevima protiv Novog Pazara i Napretka, a otkaz je dobio nakon duela protiv Mladost GAT u Lučanima… »
Brz rastanak: Kosanović već napustio Lučance

Brz rastanak: Kosanović već napustio Lučance

Sportski žurnal 11.04.2023
- Razgovarao sam sa rukovodstvom kluba i odlučili smo da se rastanemo. Mladost je zaslužila bolji plasman. Ekipa može da se podigne u plej-autu. Neka pokuša da to uradi sa novim trenerom. Želim Lučancima sve najbolje – rekao je Kosanović. Milorad… »

Vesti dana »