Povezane vesti
Vrteška bez kraja - Sivić stiže u Lučane?!
Sportske.net 11.04.2023
Milorad Kosanović je posle samo 20 dana završio svoju epizodu u Lučanima. Mladost je sa njim na klupi osvojila dva boda na tri utakmice, pa će ekipa u plej-autu igrati sa novim trenerom. Kosanović je na klupi Mladosti upisao dva remija sa Mladosti GAT i… »
„Prvo me molili da dođem, a sad misle da će oni bolje od mene“: Milorad Kosanović za Danas o otkazu u Mladosti posle samo tri…
Danas 11.04.2023
Poznati srpski trener Milorad Kosanović dobio je otkaz u Mladosti iz Lučana, iako je ekipu preuzeo pre samo tri nedelje. Pod njegovim vođstvom Lučanci su najpre izgubili od Novog Pazara (3:1), potom osvojili bod protiv Napretka u Kruševcu (0:0), da bi u… »
Milorad Kosanović dobio otkaz u lučanskoj Mladosti: Ništa me u ovoj zemlji i srpskom fudbalu ne iznenađuje
Danas 11.04.2023
Poznati srpski trener Milorad Kosanović dobio je otkaz u lučanskoj Mladosti, samo tri utakmice nakon što je preuzeo ekipu. Kosanović je vodio tim na mečevima protiv Novog Pazara i Napretka, a otkaz je dobio nakon duela protiv Mladost GAT u Lučanima, koji… »
Brz rastanak: Kosanović već napustio Lučance
Sportski žurnal 11.04.2023
- Razgovarao sam sa rukovodstvom kluba i odlučili smo da se rastanemo. Mladost je zaslužila bolji plasman. Ekipa može da se podigne u plej-autu. Neka pokuša da to uradi sa novim trenerom. Želim Lučancima sve najbolje – rekao je Kosanović. Milorad… »
Vesti dana »
Stanivuković posle 15 časova zadržavanja u Hrvatskoj – pušten na slobodu
Danas pre 28 minutajoš 30 povezanih
Iran imenovao Mohameda Bagera Zolgadra za šefa Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Irana
Serbian News Media pre 58 minutajoš 52 povezane
Đedović Handanović: Nema nestašica goriva, snabdevanje stabilno i bez gužvi
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 27 povezanih
Pomen hrabrim borcima: Dan sećanja na branioce otadžbine obeležen i u Kraljevu
Večernje novosti pre 48 minutajoš 43 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju: prolećni dani do četvrtka, zatim nagla promena i povratak zime
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih